שלום לכם, מתכון לחמוצים בבקשה,

מ צ ד ה

New member
המתכן הנ"ל מתאים לכל סוגי החמוצים

שציינת. מלפפונים חמוצים/סבתא שלי * על כל ל' מים להוסיף כף מלח ולהמיס את המלח היטב במים - לשטוף מלפפונים (עדיף קטנים), לקטום קצה אחד ולחתוך לעומק 3-2 סמ'. - שמים המלפפונים בצנצנת ומוסיפים את המים - מוסיפים שמיר, שום קלוף וחרוץ (חורצים אותו לשחרור טעמים) ורבע פרוסת לחם. - שמים בשמש יומיים, המים נעכרים. - אם הצנצנת קטנה: להפוך אותה על הראש ונער תוך כדי כמה פעמים. אם הצנצנת גדולה, יש לשפוך את תוכנה לקערה ואת תוכן הקערה חזרה לצנצנת מס' פעמים. פעו' זו יש לבצע במשך יומיים. - מחזירים לשמש ונותנים למים להצלל מעט. - מוציאים מלפפון וטועמים. * כל התהליך אמור לקחת כשבוע-גג אני הכנתי גם עם כרוב, גזר וכרובית.
 

ruthie

New member
מה עושה הלחם לחמוצים ואם הוא לא

נהיה מעופש? תודה
 

מ צ ד ה

New member
אין לי מושג מה הוא לחמוצים, אבל הוא

לא מתעפש. פשוט מוציאים אותו בגמר התהליך. הכנתי את המתכון הזה אין ספור פעמים ותמיד יצא
!
 
למעלה