שלום לכם,בקשת

שיקשק

New member
שלום לכם,בקשת

ייעוץ,אם אפשר דעתכם שאותה אני מוקיר, יש לי ידידה,אשה 45,שעדיין בנפשה נערה, גרושה + וכן אני, אנו ידידים לא מאד קרובים אבל די מסתדרים, על פניו נראה שיש לנו הרבה מן המשותף, האם אפשר לשאול בצורה ישירה משהו כמו :בא לך לנסות להיות חברה שלי (כמו שפעם עשו בכיתה ג')?, שאלה שניה שקשורה לעיניין שבעקבותיו אני גם מעט חושש לנסות את שלמעלה היא שאני אוהב אנשים חמים, מישהיא שאפשר לחבק, יד ביד,סתם ללטף, ונדמה לי שהיא יותר סגורה לא בטוח שאוהבת כלכך מגע, ואיך לעת זיקנה אתמוך בה אם לא בדחיפה שנוגעת, בתודה

r e d head

New member
במקום

להציע חברות אתה יכול להציע נסיעה משותפת לסוף שבוע למקום רומנטי לפי זה לדעתי תדע הרבה. בהצלחה

ophra

New member
הצעה דומה

אבל קצת יותר ב"קטן"....
תציע לה לצאת בערב לשתות/לאכול משהו זה לא סופשבוע אבל הכוונה לשנות "אזימוט" ברורה אתה יכול אפילו להגיע לאסוף אותה עם איזה פרח או משהו... בקיצור - תעבור לפאזה של חיזור (בנוסף לידידות) נשמע שאין לך ממש מה להפסיד
בהצלחה! עפ

אני בעד

איזו פגישה רומנטית עם פרח אח"כ מאמינה שתתפתח לה השיחה בהצלחה ולגבי המגע... כיום שאתם רק ידידים אפילו לא קרובים יתכן שאינה מראה את הצד הזה שבה... יודעת שאני לפחות עם ידידים שומרת על מרחק בן זוג זה כבר סיפור אחר לגמרי. ברוך הבא שיקשק

רק קח בחשבון

שאם היא לא ממש מרגישה כמוך ייתכן ותפסיד אותה גם כחברה
כי לעיתים קשה לחזור אחורה מ"הצהרת כוונות" רומנטית כך שאם אתה לא ממש בטוח שזה מה שאתה רוצה או שזה מה שמתאים לך כבת זוג (ובין השורות מסתתר לו ההיסוס..) אולי שווה להתקרב קצת יותר להכיר קצת יותר לעומק כידידים ולראות האם יש "עתיד" רומנטי והאם יש לזה סכוי, לפני שמוותרים על החברות פרפרים (שבעניה חברות היא לא פחות חשובה מזוגיות...אבל גם לא יותר
)

למעלה