שלום לכל חברי הפורום .יש לי כמה שאלות

שלום לכל חברי הפורום .יש לי כמה שאלות

קודם כל אני אציג את עצמי, שמי דוד בן 25, חולה בראש על חיפושיות (יש לי ארבע) בחור שיודע ומבין עיניין, ורוצה סוף סוף להגשים את החלום הפרטי שלו .טוב אז ככה... יש כלים, יש ספר רכב, יש ידיים טובות ורצון כמובן. אז קדימה לעבודה. 1) יש לי מנוע 1300 גמור שצריך לעשות לו אוברול, ואני יודע שיש אפשרות להגדיל את הנפח ל1600. האם יש אופציה לנפח יותר גדול? ומה הם כל החלקים שאני צריך לשיפוץ??? 2) יש לי חבר שיש לו באס דאבל קבינה 4 דלתות, 78 2000 סמ"ק, והרכב ירד מהכביש (דרך אגב, הרכב אחרי שיפוץ, צבע, פחחות, חשמל חדש בכל הרכב ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר עכשיו). רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים את המנוע של הבאס בחיפושית???? תודה מראש לכל העונים ...............

nitz78

New member
הרחבת מנוע

מבחינת שדרוג יש קיטים של CIP להרבה נפחים שונים בכל מיני ואריאציות של אורך מהלך וקוטר בוכנה. לי יש תוכניות לעבור ל- 1800 כשיהיה כסף. לגבי מנוע של באס, צריך מישהו שמבין יותר ממני. אם זה type2 אז נדמה לי שהמנועים כמעט זהים... אבל אני לא באמת יודע איזה type זה. ניצן

The Red Baron

New member
זה מנוע type4

לא ממש מתאים לחיפושית (לפחות לא בלי השקעה רצינית מאוד).

haim la

New member
רוצה לשמוע קטע..

מעולם לא פתחו לי מכסה מנוע להסתכל שם... גם אם הייתי שם מנוע של פיאט אונו אף אחד לא הייה מרגיש.

למעלה