שלום לכל חברותי הוירטואליות אני

נשמי

New member
שלום לכל חברותי הוירטואליות אני

חייבת לשתף אתכן בחויותי מליל אמש - אז ככה למרות שזה לא קשור להריון אני חשה צורך לספר לכן אתמול חברים מאוד מאוד טובים שלנו התחתנו זוהי תוצאה של טוב לב שלי ושל בעלי הכלה היא חברה שלי והחתן הוא חבר של בעלי ובזכות ההיכרות שערכנו בינהם אתמול הם התאחדו בברית הנישואים.... החתונה היתה מרגשת ואני הסתובבתי כמו טווס.... בשל היותי בהריון אני בוחנת היטב את כל ההריוניות שבסביבה.. היו שם איזה ארבע וכל אחת היתה נראת לי אחרת : אחת באה עם כל הבטן בחוץ....חודש שמיני.. אחת בשבוע 35 כבר לא יכולה לזוז השמינה רק 8 ק"ג.... אחת מדהימה שהולכת לחדר כושר כל יום שעתיים + יוגה וניראת
שבוע 18 אחת חודש שישי וניראת כמו זו של השבוע 35... בקיצור זה מדהים איך כשאת חווה משהו (_הריון) את רגישה לאותן נשים הרות ונכחותן.. אני לעומת זאת שבוע 14+6 לבשתיאוברול שחור וניתן היה להבחין בבטני הקטנה מבצבצת... חלק ישר ראו ושאלו באי נוחות את בהריון (ובלב או שמא סתם שמנת...) וחלק כלל לא שמו
עד לא מזמן הענין היה חשאי... טוב יקירותי שמחתי לשתף אתכן בחויותיי אוהבת חברתכן הוירטואליית נשמי...

ayaw

New member
שלום

אני לעומת זאת הולכת לחתונה הערב וכל המשפחה שלי תהיה שם. אני כולה בשבוע ה17 אז לא ממש הפצתי את השמועה (כלומר ההורים והאחים שלי יודעים אבל לא כל הדודות מהונלולו) ואני לא יודעת מה לעשות? אני בטוחה שיראו עלי (עליתי כבר לא מעט) מצד אחד לא ממש איכפת לי אבל זאת מן הכרזה כזו שהיא מאוד מביכה! הלוואי שסתם יחשבו שאני משמינה מנחת, מה אני צריכה את כל האנשים החקרניים האלו עם הנימה של "נו, סוף סוף גם אצלך" וכן הלאה. נו עברנו את פרעה לא?

נשמי

New member
קטן עלייך לכי בגאווה הרי לא פשעת...

ספרי חוויות כמ כבר עלית במשקל?

ayaw

New member
כמה עליתי

עליתי כבר 4.5 ק"ג אבל התנפחתי קשות. אף פעם לא הייתי רזה, אבל ההרגשה הזו של הבטן שהולכת לפני החזה... אני בכלל לא אוהבת את השלב הזה, אני מרגישה נורא שמנה אבל לאו דוקא בהריון (חוץ מהמשקל ב"ה לא היו לי כמעט תופעות לוואי אחרות) ואי אפשר עדיין ללכת עם בגדי הריון כי שוב זו מן הכרזה. אז אני הולכת עם הבגדים הכי גדולים שלי וגונבת סוודרים מבעלי. זה יצטרך להספיק עד שיראו באופן מובהק.

ענתש

New member
שליש מקום בגן עדן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה מה שמקבלים על שידוך כל כך מוצלח. אני יודעת כי גם אני ובעלי זה מין שידוך שכזה (חברה של חבר שלו, שבכלל לא הכירה אותי, הלכה לשופינג עם חברה שלה, שהכירה אותי אבל לא אותו ופתאום הן חשבו שאולי אנחנו מתאימים, סתם כי במקרה הן ראו את אותו ספר אצל שנינו על המדף. לפעמים צריך מזל). אני בחתונה שלנו נתתי לשתי השדכניות חמסה + אבן מזל (מזל וברכה...) כל הכבוד.

גל חדשה

New member
לגבי כל ההריוניות

נשמי את תיארת תופעה שיש לה שם,בפסיכולוגיה קוגניטיבית אם אני זוכרת נכון היא נקראת "תאוריית הזמינות" כשמשהו זמין אצלך פתאום אתה שם לב לפרט הזה אצל כולם.הרי תמיד היו נשים בהריון רק שלא הבחנת בהן כל כך כי זה פשוט לא היה בראש מעיניך.

rachel100

New member
לנשמי

ערב טוב, גם אני בכל אירוע חברתי/משפחתי בודקת את מצב ההריוניות ומשווה. מעניין שפתאום כל כך הרבה נשים נראות לי בהריון פתאום....

למעלה