על מקלחת ודעות קדומות
טוב אז דבר ראשון אני מודיע כי.......הפק"ש הגיע!!!!! רבותי לא FUCKING יאמן אבל הוא הגיע. ועוד שלוש שבועות חפשש. דבר שני מישהו לפני גיוס דיבר על מקלחות בצבא: רציתי לספר את סיפורי האישי...אגב אולי זה רעיון לשירשור: "מה קרה לי במקלחת": אז ברור שמקלחת זה הדבר הכי מפחיד להומואים כי נו...רואים שם לכולם את הזין אבל, לי זה לא הפריע אני מאז כיתה ט' הייתי בפנימייה ככה שזה לא חדש לי. והאמת עד שהגעתי לצבא זה לא הטריד אותי, בפנימייה לא היו מקלחות משותפות זו הייתה פנימייה יוקרתית יותר, אבל בצבא פתאום היה.... ככה שכל פעם שנכנסתי למקלחת פשוט כהרגלי לא חשבתי על סקס, לא חשבתי על זין וכו'... האמת זה תמיד עזר, דווקא שחברים סטרייטים שלי היו שואלים אבל איך לא עומד לי שאני איתם במקלחת...הייתי אומר שלדעתי אם לא חושבים על זה - זה לא קורה...הם לא הסכימו איתי ואמרו נחרצות שאילולא היו מתקלחים עם בנות הם היו מדביקים אותן ישר לקיר..
אבל אני דיברתי עם עוד הומואים בבסיס ובכלל וכולם אמרו כמוני שאם לא חושבים על זה אז פשוט לא חושבים על זה.... אני אמנם זוכר בטירונות שהתקלחתי עם שתי החתיכים של המסלול, ממש אבל ..ובגלל שאני לא רוצה להפוך את הפורום הזה לאירוטי אני לא ארחיב, ודעו לכם בקימא ברמיזא...ואני זוכר שהתחלתי "להעלות את הדגל לחצי התורן" בעצמי...אז סיבנתי מהר את "רחבת הדגל" הלכתי עם הפנים לאורךך הקיר ישר למגבת וזהו.... אבל זהו זה הה מקרה אחד כל חיי..ברור שאולי אני שונה אבל משיחות עם הרבה אנשים אני חושב שאפשר להיתמודד עם זה... בתור מפקד אני נתקלתי בהרבה חיילים שלא רצו להתקלח ממלא סיבות אחרות (פחדים, טראומות, "גדלים") ככה שזלהיות הומו זה לא הסיבה שלא להיות קרבי או לפחד... וחוץ מזה למה לא להנות בחינם? ויש ממה להנות... ואני לא אתחיל לספר מה היה הולך אצלנו שהחברה מהפלס"ר והפלנ"ט אחרי מבצע היו מתקלחים כולם ביחד אצלנו...ואני הייתי הולך ומצחצח שיניים ......סתם כי בא לי לצחצח... אז זהו מקווה שתכתתבו עןד נסיונות במקלחת מכל הצורות בשביל הצעירים שעוד לא התגייסו.. בכל מקרה זה מרץ 0 לבקו"ם ביי
טוב אז דבר ראשון אני מודיע כי.......הפק"ש הגיע!!!!! רבותי לא FUCKING יאמן אבל הוא הגיע. ועוד שלוש שבועות חפשש. דבר שני מישהו לפני גיוס דיבר על מקלחות בצבא: רציתי לספר את סיפורי האישי...אגב אולי זה רעיון לשירשור: "מה קרה לי במקלחת": אז ברור שמקלחת זה הדבר הכי מפחיד להומואים כי נו...רואים שם לכולם את הזין אבל, לי זה לא הפריע אני מאז כיתה ט' הייתי בפנימייה ככה שזה לא חדש לי. והאמת עד שהגעתי לצבא זה לא הטריד אותי, בפנימייה לא היו מקלחות משותפות זו הייתה פנימייה יוקרתית יותר, אבל בצבא פתאום היה.... ככה שכל פעם שנכנסתי למקלחת פשוט כהרגלי לא חשבתי על סקס, לא חשבתי על זין וכו'... האמת זה תמיד עזר, דווקא שחברים סטרייטים שלי היו שואלים אבל איך לא עומד לי שאני איתם במקלחת...הייתי אומר שלדעתי אם לא חושבים על זה - זה לא קורה...הם לא הסכימו איתי ואמרו נחרצות שאילולא היו מתקלחים עם בנות הם היו מדביקים אותן ישר לקיר..