שלום לכולן, מחר ציפורה חוזרת...

admyers

New member
שלום לכולן, מחר ציפורה חוזרת...

אבל עד אז, כמה פרטים קטנים אבל גדולים, יואב שלנו נולד ביום שישי בעשר בבוקר במשקל 3.500 ק"ג, בריא ועם עיניים פקוחות ומדהימות, מאז הוא הספיק להיות בריא, חולה ושוב בריא וחזק ובכך לאותת לנו שהוא בהחלט הבן של ציפורה, (התאבון שלו מאותת שהוא הבן שלי). ציפי מחר תשתחרר ככל הנראה אך ייתכן שיואב ישאר להשגחה לעוד יום או יומיים. בסוף השבוע נהייה "one big happy family" ונתחיל בדרך החדשה. הנה הצצה קטנה אלינו, דובי שלי ציפי ויואב.

לולי ה

New member
ווואו, ממש מרגש

הקטן נראה מתוק, ושמחה לשמוע שהכל בסדר, וכולם חוזרים הבייתה שמחים ומרוצים. כמה חיכינו ללידה הזו... והנה היא הגיעה. הוכחה - כולן יולדות בסוף..
אפילו ציפי....

לולי ה

New member
וואו, ממש מרגש

הקטן נראה מתוק, ושמחה לשמוע שהכל בסדר, וכולם חוזרים הבייתה שמחים ומרוצים. כמה חיכינו ללידה הזו... והנה היא הגיעה. הוכחה - כולן יולדות בסוף..
אפילו ציפי....

וואו, כמה אני מתרגשת

איזה כיף לשמוע שיואב מרגיש טוב יותר. וכמה נפלא שבשבת כבר תהיו כולכם ביחד בתור משפחה. המון מזל טוב

עדי 4

New member
דובי,כמה חיכיתי לשמוע משהו מכם

יופי לקרוא שיואב התאושש מהסיוט שעבר עליו ועליכם. מסור לציפי את אהבתנו, מחכים לה פה בפורום כדי לחבק ולברך אותה אישית. וב"ה בסוף השבוע תהיו כולכם בבית עם יואב הלוחם.

עדי 4

New member
אני מסצכלת עליו שוב ושוב

הוא נראה לי כזה ארוך. בכלל רואים שהוא בילה בבטן 42 שבועות,הוא ממש well done

עדי 4

New member
אני מסתכלת עליו שוב ושוב

הוא נראה לי כזה ארוך. בכלל רואים שהוא בילה בבטן 42 שבועות,הוא ממש well done אפילו המבט בעיניים שלו של בשל

ornaok

New member
הוא מדהים!!!../images/Emo7.gif

אני כל כך מתרגשת מהתמונה, אני ממש דומעת. אפשר להאשים עדיין את ההורמונים, הלידה וכל זה? מאחלת ליואבי החלמה מהירה מהירה, וגם לציפי - זה לא קל לעבור ניתוח קיסרי ואח"כ לתפקד ולדאוג לגוזלצ'יק קטן. מחכה לשמוע במהרה שהכל תקין ושהמשפחה מאושרת ובריאה! ציפי...אני ממש מתרגשת...!

rut29

New member
../images/Emo141.gifואו איזה יופי

טוב שהחלק הקשה מאחוריכם ואתם מתחילים את דרככם כמשפחה

mevav1

New member
איזה יופי-סוף סוף יואבי ישתחרר והכל

יהיה בסדר מעתה בע"ה.. שמעתה יהיה לכם רק בריאות עם יואבי ונחת ממנו. ואיזה מתוקי יואבי ואיך שהוא פוקח עיניים
תמסור לציפי חיבוקים חמים והחלמה מהירה, מירב.

nubi

New member
מזל טוב!

לא מבטיחה, אבל יכול להיות שאני אקפץ למחלקה היום. תהיו בריאים!

מאיו

New member
איזה חמודון

אני מקווה שעכשיו הוא בסדר ושלא יעשה יותר קונצים (לא דומה קצת לאמא שלו עם כל הקונצים?!). ומאחלת איחוד משפחתי מוצלח לכבוד שבת

נעמולה

New member
שוב ברכות ללידה ואיחולי החלמה

מסתבר שניסים קורים וגם ציפי יולדת ומסיימת את ההריון הארוך הזה...תמסור לה דרישתך שלום ואיחולי התאוששות מהירה. המון המון אושר ונחת מיואבי!!!!

cookie1

New member
שתתאחדו במהרה ../images/Emo24.gif

ושיואבי ירגיש הכי טוב שבעולם ד"ש לציפי

marcyg

New member
עכשיו אני יכולה לנשום?! ../images/Emo12.gif כל כך

דאגתי לכם (ליואב). תודה על העדכון. תשמור על ציפי ועל יואב שיתאוששו וירגישו טוב. אם אתם צריכים משהו.... אנחנו פה!

איזה גוזל קסום!

מאחלת לכם בריאות, בריאות ובריאות! תרגישו טוב ותתאחדו במהרה. שתדעו ימים פשוטים ושגרתיים, עם שפע אהעבה ואושר.

אגם2

New member
איזה בונבון הקטן והרבה ../images/Emo49.gif

תשלח לציפי החלמה מהירה וליואב הקטן ושהיה לכם סוף שבוע טוב כמשפחה גדולה ומאושרת

למעלה