שלום לכולן כולם

שלום לכולן כולם

היי שמחתי לגלות כדרך אגב שיש גם פורומים למורים, אני נמצאת בדרך כלל בפורומים אחרים ומורה בבית סיפרי גילתה לי זאת. אני מורה שסיימה את השנה הראשונה שלה כמחנכת כיתה א' בעיר אילת,,,,עברתי לכאן דיי ללמד בעיר הזאת ואני מאושרל על הבחירה. עיר חמה מעניקה מורות יוצאות דופן ממש משפחה. אשמח לכתוב ולהביע דיעות ולהקשיב כמובן שבת שלום האילתית

1ורדג1

New member
היי אילתית

שמחתי לשמוע שכיף באילת . האמת היא שאני וחברותיי שלא מוצאות עבודה " בערים הגדולות " חשבנו לרדת לאילת . האם זו עיר לא רק לנפוש ולהיות כל היום באילת ? שבת שלום , ורד .

היי ורד

לגבי שאלתך אילת מבחינתי מחולקת לשניים עיר הבילויים ועיר המחייה וזה פשוט ככה, שבא לך לבלות את עוברת לצד השני התיירותי של אילת ובעיר המחייה את עובדת ותתפלאי יש 10 בתי ספר יסודיים מעל 60 גני עירייה וכו'. מןמלץ בחום רק מקווה שנותרו משרות לשנה הבאה אם לא בית הספר שלי הוא בצמיחה הןא גדל משנה לשנה כך שבשנה הבאה אפשר לבדוק מה מצב העבודה באילת אבל עדיין לא מאוחר

1ורדג1

New member
היי אילתית

כיף לשמוע שהעיר גדלה ומתפתחת . ממה שאני קוראת גם מי שרוצה ללמוד במכללה שבעיר מקבל מלגה ( אם אינני טועה ) . לגבי השנה זה כבר לא אקטואלי אבל אמסור לחברותיי ונהיה בקשר . אולי שאהיה באילת אקפוץ... שבוע טוב , ורד .

adi h

New member
ברוכה באה אילתית ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

שמחה שגילית אותנו
מקווה שתוכלי להיתרם ולתרום כאחד שיהיה לך סוף שבוע רגוע
עדי

raziak

New member
שלום אילתית שמנמנה

אני שמחה שאת מאושרת בבית ספרנו

למעלה