שלום לכולם.

תוםםםם

New member
שלום לכולם.

אני תלמיד בכיתה י"ב. קיבלתי אתמול הצעה ממישהו שגר במקום מגורי. הוא הציע לי להיות הנהג בוס שלו כשירות הצבאי שלי. אין לי מושג מה זה אומר. זה שפל הג'ובנקיות? אני לא יכול להיות קרבי, לא מסוגל (ואל תגידי לי "אין לא מסוגל"). אבל אני רוצה לתרום מהמקסימום שלי. הקאבה שלי כנראה לא בשמיים, כי בכיתה י"א, סך הכל שנה, אבל כל-כך משמעותית, הייתי ילד! חשבתי כמו ילד, לא היה לי כוח ל-6 שעות מבחנים אז פשוט ניחשתי כמעט הכל. שלא נדבר על זה שיש לי הקלות מאיבחונים והם לא רצו לקבל אותם (אחת הסיבות שזילזלתי). עכשיו ברור שאני מצטער על זה. בכל אופן, אשמח לשמוע כל פרט על נהגי בוס. מה הם עושים? מקבלים רכב קבוע?? חוזרים הביתה יומיות? כל פרט. תודה :)

blabla2a

New member
להיות נהג מונית של בן אדם אחד..

אתה רוצה להיות נהג מונית בצבא? אם כן זה תפקיד מעולה אם לא תעשה טובה ותחפש תפקיד ראוי יותר ;)

omeris

New member
אם אתה חושב שאתה יכול להעביר

עם הבנאדם הזה הרבה שעות כביש, ואתה אוהב לנהוג, זו אופציה לא רעה. הנהגת בוס של המפקד יחידה שלי (לפני שהיא השתחררה), עברה איתו כשהוא עבר תפקיד ובסיס, ונראה שהיא די מרוצה מהעניין. אם לא נראה לך שיציאו לך משהו טוב (לפי מה שעשית בצו ראשון זה נראה ככה) אז כדאי לשקול את זה ברצינות.

blabla2a

New member
ועוד משו...

זה לא חודש על הכביש איתו לא חודשיים תזכור שזה המון זמן על הכביש

תוםםםם

New member
וכשהוא בפגישות, איפה אני?

יושב באוטו לבד ומחכה? חוזר יומיות הביתה? זה נכון שפתאום הוא יכול להקפיץ אותי לנסיעה ב-3 לפנות בוקר?

Osirus

New member
מחכה, בד"כ באוטו או באיזה שהוא משרד

אתה חוזר יומיות הביתה, מה שכן השעות שלך בהרבה מקרים תלויות בשעות שלו, ככה שאם למפקד שלך יש ישיבה מאוחרת, אז יש מצב שתחכה עד שהיא תסתיים. זה נורא תלוי איזה תפקיד הוא עושה, באופן כללי הוא יכול להעיר אותך ב-3 לפנות בוקר, אבל רוב המפקדים (שאני פגשתי לפחות) לא עושים את זה ובמקרים כאלה נוהגים לבד. כדאי להצליח לשרוד את התפקיד הזה וגם להנות, חשוב שתהיה בקשר טוב עם הבן אדם ושתוכל להעביר איתו הרבה שעות, אחרת מהר מאוד אתה תשתגע...

תוםםםם

New member
אוי נראה לי אני אוותר

זה נראה לי שירות משעמם!!! אני מקבל רכב צמוד? או שזה הרכב שלו?

DyingToLiVe

New member
אתה לא חייב להסתכל על זה ככה

אם אתה נהנה מנהיגה, אתה לא חייב דווקא להנות עם הבן אדם, וכשאתה מחכה לו כשהוא בפגישה, אני מתאר לעצמי שהוא לא מכריח אותך להישאר לשבת ממש בתוך האוטו, ככה שאתה פוגש עוד אנשים, אתה מגיע לכל מיני מקומות ובסיסים, פוגש גם שם אנשים, זה לא כזה נורא, יש דברים הרבה יותר גרועים, אל תשכח גם שזה אחלה של תנאים במידה שאתה מסתובב עם מישהו "חשוב" כל היום, יש לך אוכל סבבה, אתה חוזר הביתה יומיות, ואם יש פגישה מאוחרת, אתה יכול גם לישון עד מאוחר. זה נחמד. אתה חייב להסתכל על כל דבר בפרופורציה.

תוםםםם

New member
אוקיי תודה רבה

אני אברר מה התפקיד שלו.... ונראה עד כמה הוא חשוב :)

למעלה