שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

יש לי בעיה... אולי היא תשמע דבילית אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני בכתה י´, ובכתה שלנו ילדים משחקים בהפסקות פוקר על כסף. לא סכומים גסטרונומיים, אבל יש כאלה שהפסידו כבר 50 שקל. אני יודעת שילדה שמנצת בגדול מרמה, כי ראיתי אותה עושה את זה. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות... אם אני אספר את זה אז יכעסו עליה וני אהיה מלשנית ומגעילה. אם אני לא אספר אנשים ימשיכו להפסיד כסף סתם. מה לעשות?

ShlomPeR

New member
תספרי למישהו שאת יודעת שלא יגיד שזה

את.... הרי לתת לחברים אחרים להפסיד כסף...זה יותר גרוע.... לא?.......

תגידי לחברים שמעורבים בזה..../images/Emo41.gif

רק לאנשים שקרובים לך... וזהו...תגמרי את זה שם.... או שתכתבי לידה מכבת ותגידי לה שאת יודעת שהיא מרמה, וואם היא לא תפסיק את תגידי את זה לכולם. -נעמי-

נועוש 17

New member
טוב אז ככה!

לפי דעתי כידי לך לספר למורה שלך אבל אם את תספרי למורה יקראו לך מלשנית. אז אני לא יודעת אבל הם מאמרים זה בעיה עוד על כסף.

תדברי עם הזאת שמרמה!

תגידי לה שקלטת אותה עושה את זה, ותבקשי שהיא תפסיק, אולי זה ירגיע אותה, ותזהירי אותה שאם היא לא מפסיקה, זה מגיע לחבר´ה האחרים.. רוניני

s love s

New member
תנסי

אם את יודעת את זה, אז זה אומר שאת בוודאי רואה את המשחקים תנסי בדרך אגב להגיד לה "איזה כיף לך את כל הזמן מנצחת, זה בטח מזל של מתחילים?" או "תגידי איפה למדת לשחק, הלוואי עליי." דברים שיגרמו לשאר האנשים לחשוד ומצדך זה ישמע לגמרי תמים. מקווה שזאת דרך טובה בשבילך.

eminem12

New member
לדעתי

לדעתי התשובה היא אצלך תישאלי את עצמך עם את רוצה שילדים יפסידו כסף או שאת רוצה שילדים יהיו שמחים ולא יפסידו כסף אני אישית חושב שאני לא הייתי אומר(אני לא אוגאיסת) אבל אני בטוח שאת לא היחידה שיודעת שהילדה מרמה

בןBEN

New member
תספרי!

לפי דעתי כדאי לך לספר לכולם, מדובר פה בכסף!! בן.

Alin ;-)

New member
תראי

לפי דעתי עם האנשים שמפסידים כסף חשובים לך באמת אז יש כמה אפשרויות או שאת יכולה לרשום למורה מכתב אלמוני ולספר על המצב בכיתה ושהיא כבר תתפל בזה. או שלספר לאנשים אחרים בתקווה שבעזרתם המידע הזה יגיד למקומות הנכונים

kit kat 1

New member
מסכנה, כמה צ´ובות לבתלבט עליהן...

אז ככה: לדעתי את צריכה לכתוב בעילום שם לא למורה אלא לילדה שמרמה. אם תגידי לה שזו את, אז מי יודע? אם היא מרמה על כסף מי יודע למה עוד היא מסוגלת. אם היא לא תרגע תכתבי לה (בעילום שם) שאת כבר סיפרת לכמה ותלכי לספר לכמה חברוו\ת קרובות שלך. אני בטוחה שזה יעבור וחוצמזה, את יכולה לשלוח מכתב בעילום שם לאנשים שמפסידים אצלה. עוד דרך: תתני לה לטעום מהתרופה שלה... תספרי לאנשים ותגידי להם לרמות. אולי ככה היא תבין... בטח יש כ"כ הרבה צ´ובות שונות שאת עכשיו רק יותר הסתבכת... לפות אני כזו... יללא ביי ובהצלחה -קיט קט-

גנבת

לדעתי תני לה על הראש (בום בום) ואם זה לא יעזור אני יקרא לסבא שלי (רק אם הוא יצא מהשירותים) נעמה. בןןןןןן סבא קורא לך!!!

למעלה