שלום לכולם...

דרדקן

New member
אני לא ממש מזהה את השורות

אבל לפי הנימה נראה לי שזה לקוח מתוך סרט של מונטי פייטון

דקדקן אני חושבת שיש לי תשובה..

אבל לפני זה: אני חושבת שהשואל הוא בחור בניק של בחורה, זה לא גורע מהשאלה המוזרה. כמדומני המשפט שלך לקוח מהנסיכה הקסומה, לפני שהזהירו אותם להכנס לדרך המסוכנת... והתכוונו למפלצות הצורחות שם...

דרדקן

New member
דרדקן בשבילך קדושתי

לפי הכרטיס זו בחורה, למה את חושבת שזה בחור כי רק לגברים יש מונופול על שאלות מפגרות?

דרדקן, סליחה על שגיאת הכתיב המצמררת

מקווה שאי פעם תסלח לי, אני אלך היום לוידוי... אני הבנתי שזה גבר, כי ראיתי שOFFנועה דיברה איתו/ה בלשון זכר ולא היה תיקון. והסקתי שזה גבר, כי בחורה (במיוחד בחורה עם שאלות אוילות שכאלה), לא הייתה חושבת שבחורים גומרים בים מסביבה, גם אני תהיתי על כך לשניה ברוב תמימותי, ואחרי שהתעשתתי פשוט החלטתי להדחיק את זה ממחשבותי הטהורות. ברור שלגברים אין מונופול על שאלות מפגרות, זה פתוח לכל הקהל הרחב.. לכל הגילאים.. דתות.. ומה שתרצה. תגיד.. גם בבריכה אתם גומרים ככה בפרהסיה? ולא ענית לי אם התשובה שלי נכונה?!

ועוד טעות... שלי....

זאת הייתה נוAה ולא OFFנועה... מה קורה לי היום?!

דרדקן

New member
לא בבריכה יש שירותים, גומרים שם

ואם יש ג'קוזי, אז שם. תשובתך לגבי הסרט נכונה, לגבי המיקום לא. לאחר שחטפו מחרחרי המלחמות את הנסיכה הסתומה (אהה סליחה קסומה) וברחו באונייתם לעבר מצוקי הטירוף של גילדור, וראו את probably some fisherman going on an evevning cruise in eel infested waters but he is still following us inconcivible splash Fezzick turn the boat eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee do you hear that princess? these are the shreeking eels they always shreek louder when they're about to feed on human flesh i promise you no harm will come to you if you return to the boat i doubt if the eels give you the same offer איזה סרט פולחן.

אדיר...... קראתי את שכתבת במבטא

שלהם... העלת בי חיוך בתקופה קשה.. קבל ח"ח!! ועושה לי חשק לחזור היום לראות את הסרט... ואגב, אם מדברים על בלונדינים שווים -

דרדקן

New member
אני הייתי מאוהב בויזיני

have you ever heard of Aristotle? Plato? Morons There are 2 well known rules the first is never start a war in asia and the second is only slightly less known never bet with a Sicilian when death is on the line ah ah ah ah ah ah ah... and to think that all the time you jead the poisoned cup before you they were both poisoned

emh

Member
לא הגיוני....

זרע לא יכול להפרות אישה בים משום שטמפרטורת המים בים נמוכה מטמפ' הגוף, מה לגורם לזרע למות.

caroline barina

New member
תודה רבה על התשובה

וההתחייסות הרצינית. מעריכה את זה מאוד. שיהיה לך יום מקסים

למעלה