שלום לכולם...

caroline barina

New member
שלום לכולם...

לפני כמה ימים, כשהייתי בים, חשבתי על דבר נורא מוזר.. בעצם כל אישה שהולכם לים בזמן הביוץ שלה יכולה להיכנס להריון.. בלי קשר ליחסי מין... כי במים תמיד יש זרעים וזה נורא בקלות יכול למצוא את דרכו לביציות.. יש מלא מלא בנות שנראות טוב מאוד בים ויש לפחות אדם אחד שגומר במים או מחוץ להם אבל הזרעים נשארים עליו ואיכשהו תמיד יגיעו זרעים למים.. מתוך ששה מליון זרעים, לפחות אחד יגיע לאיזו אישה שבדיוק נמצאת בתקופת הביוץ שלה.. תחשבו על זה.. הגיוני לא..?!

לא לא

את!

offנועה

New member
../images/Emo62.gif

יש לי רעיון! בפעם הבאה שאת פותחת בקבוק יין, תשמרי את הפקק, ותפקקי את עצמך לפני שאת לובשת בגד ים!

offנועה

New member
תמיד אפשר

לחזור ולהתאמן על טכניקות הלקוחות ממופעי הפריק שואו התאילנדים, לא?

caroline barina

New member
יו אתם מזה מפגרים...

נחמד לדעת שתמיד אפשר לבוא ולהיוועץ בכם... מקווה שבפעם הבאה לא תעשה צחוק משאלה רצינית... יום נפלא לכולם

דרדקן

New member
קרולין היקרה

אולי במסגרת שעורי החינוך המיני שלמדת לפני זמן לא רב כל כך לא הקשבת, אולי איך שהוא הצלחת להגיע לכיתה י"ב בלי ללמוד לקרוא, לפי הכרטיס שלך את בת 17, בכניסה לפורום ישנו דף אזהרה שכותב שבפורום ישנם תכנים למבוגרים בלבד ועלייך להיות מעל גיל 18 כדי להיכנס לפורום, כך שבעצם כניסתך לפורום פשעת. עם היית בת 18 ואולי שנה יותר מנוסה משאת היום אולי היית מבינה את האוויליות והבורות שבשאלה שלך ולא היית מוסיפה חטא על פשע בכך שהיית קוראת לאנשים שהגיבו על שאלתך "מפגרים". זה בריא וטוב לשאול, זו אחת הדרכים הטובות ללמוד, אבל את לא יכולה לצפות שתיכנסי לכאן עם שאלות שנראות כל כך ילדותיות ולקבל תשובה רצינית. ולא, שאלתך לא היתה כלל וכלל רצינית. והצעה לחיים, אם פעם תרצי לדעת איך מחשבים 1+1, תשאלי ילדים בכיתה ג' ולא פרופ' למתמטיקה. ואם נורא חשוב לך לדעת למה זה בלתי אפשרי, זרע האדם בשביל להתקיים לאורך זמן צריך סביבה ספציפית מאוד, והים על מליחותו הרבה ושאר גורמי זיהום שקיימים בו לא מספק את הסביבה ההכרחית לקיום ממושך של הזרע. לכן גם אם יש בים הרבה נשים וגם אם גבר מסוים לא הצליח להתאפק וקבל עם ועדה אונן בפומבי וגמר ונכנס לים הזרע ישרוד בים זמן מועט מאוד אם בכלל, כשבמהלך הזמן הזה הוא צריך לשחות כמה מטרים לאישה הקרובה, להימלט מכל מיני טורפים טבעיים שמחכים לו במים (דגים מדוזות, כרישים, צבי ים ואפילו "shreeking eels שתמיד צווחים קצת יותר חזק לפני שהם טועמים בשר בני אדם" - מי שאומר לי מאיזה סרט זה יקבל פרס). אחרי שמצא אישה עליו לחדור לה לאיבר המין ובשארית כוחותיו להפרות את הביצית. כמה הגיוני זה נשמע? כמה זמן את חושבת שתוכלי לשרוד בסביבה שאינך מותאמת אליה?

offנועה

New member
../images/Emo25.gif

דרדקן יקר היית צריך לעצור בנקודה: "והצעה לחיים, אם פעם תרצי לדעת איך מחשבים 1+1, תשאלי ילדים בכיתה ג' ולא פרופ' למתמטיקה"... כל המוסיף גורע מנקודה זו ואילך. לא יותר פשוט להוסיף קישור לפורום סקס לנוער? ובנוגע לחידון הסרטים שלך, קודם תפתור את שלי..

דרדקן

New member
בכל זאת לא רציתי שתצא עם טעם רע

וכדי שלא נפסיד בעתיד אישיות רמת מעלה ושכל בגלל שהיינו קצת ציניים ולגלגנים. מה היתה חידתך? לא זוכר שראיתי, אם זו החתולה צר לי, קצרה ידי מלהושיע (גם זו בלי הקרס).

למעלה