שלום לכולם

DORONUSH2

New member
שלום לכולם

בואו שתפו אותי: איזה אלבום של אלביס הייתם לוקחים איתכם לטיול של מספר ימים-שבועות? או אולי למילואים? אלבום שמעורר בכם געגועים, אך יחד עם זאת מספק לכם את יצר הגעגוע, ומאפשר לכם להמשיך במסע. אני הייתי לוקח את אלבום הקריסמס (אלבום שירי חג המולד) הראשון של אלביס משנת 1957. האלבום משלב שירי קריסמס בסיגנונות שונים, רובם מסורתיים ומוכרים. חלקם הוקלטו בעיבודים חדשים, אך יחד עם זאת לא איבדו את רוח החג והמשפחתיות. ועכשיו אתם...........

היי דורון,שאלה מעולה....האמת...

מאד קשה לבחור אלבום אחד! אני מאמין שהייתי לוקח אלבום שאני אישית הייתי מרכיב את השירים שאני הכי אוהב אבל אם לקחת אלבום מקורי 1956-1977 הייתי לוקח את הדיסק: Double feture: GIRL HAPPY & HARUM SCARUM בגלל שהשירים באלבום זה שהוא בעצם כפול ,2 פסקולים מזכירים לי הרבה : אהבות, חופשות, ועוד הרבה דברים חיוביים.... ליאור

DORONUSH2

New member
תודה ליאור

אכן אלבום עליז עם הרבה שירי חופשה יפים. הלאה חברים, שתפו אותנו.....אלבום שהייתם לוקחים לטיול ארוך, למילואים וכו.

אני לוקחת איתי תמיד אוספים שאני

עושה לטעמי,, איזה שירים? היריעה פה קצרה מלהכיל, זה התחיל עם קלטת אחר כך דיסקמן והיום mp-3 עד ההמצאה הבאה,

Jen74

New member
זה יהיה חייב להיות

משהו שמשלב בתוכו שנות החמישים וקאמבק 68 ולא מעט טייקים מהקלטות אולפן עם כל הצחוקים של אלביס והחברים.

למעלה