שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכל המשתתפים! מזה כמה זמן יש לי בעיות עם ההתקשרות לרשת (בנוסף לעומס גדול מהרגיל בחיי היומיום), ולכן מאז המעבר לתפוז לא כתבתי כלום בפורום. אבל עיינתי בו מדי כמה ימים. אני מקווה שאוכל להקדיש לו יותר זמן בעתיד. בינתיים, הודעה קטנה לאורית ג.: ראיתי שאין בקהילה מיידע על קה"ל ואיך ליצור אתה קשר, וכן ראיתי שלא שמת שם את הסקירה שלי של המחקר על השפעת המילה על מיניות גברים שנימולו בגיל מבוגר. במקרה שאין לך את הסקירה שלי, אשלח אותה אלייך. ובינתים, בהצלחה, ולהתראות לכולם! חנוך

אורית ג.

New member
שלום לך חנוך. ברוך הבא לפורום החדש

ומכיון שיש לנו כאן משתתפים שלא מכירים אותך אולי עדיף שתציג את עצמך או (אם המחשב שלך שוב יעשה צרות ) אני מתנדבת לעשות זאת. והלינקים החסרים יוספו. תודה.

Ludwig

New member
ובהזדמנות זו אזכיר שגם חסרים...

הלינקים שהבאתי לסיכום המלצות ארגוני הבריאות ולהמלצות המפורטות של הארגונים הקנדים והאוסטרלים (ויש כמובן גם סיכום בעברית של דר´ חנוך בן-ימי). לדעתי הם אולי החומר הכי חשוב שצריך להופיע בראש הרשימה, כיוון שמי שלא קרא אותם ימשיך להתווכח על כל מיני אמונות מוטעות כמו האמונה שהמילה היא דבר בריא ומומלץ, וחבל לחזור על כך שוב ושוב. לדעתי גם האתר שיובלל הביא (Circumstition) הוא קריאת חובה לפני שנכנסים כאן לדיונים. אולי אפשר ליצור בקהילה רשימת "קריאות מקדימות לדיון"...

למעלה