שלום לכולם!!!

מצב
הנושא נעול.

9108701

New member
שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!
לגבי הסיור בארגז שודבר כאן בשבוע שעבר בינתיים אני מדבר על ה5 במאי יום רביעי להיפגש במםעל הארגז בת" דרך יגאל אלון 94 מי יכול נא לאשר השתתפות נכון לרגע הזה זה התאריך שנקבע אם יהיה איזה שהוא שינוי כמובן אני יעדכן אותך דרך הפורום או דרך המסרים אל אני חוזר ואומר מי שרוצה ויכול לבוא נא לשלוח לי במסרים כדי שאני ירשום אותו בבקשה ממכם אנחנו רוצים לעלות את הסיור הזה כמה שיותר מהר ומוקדם אז בבקשה נא להתחיל לאשר השתתפותכם

צחקן

New member
צור קשר בתפוזון.

שלום לכולם!!!
לגבי הסיור בארגז שודבר כאן בשבוע שעבר בינתיים אני מדבר על ה5 במאי יום רביעי להיפגש במםעל הארגז בת" דרך יגאל אלון 94 מי יכול נא לאשר השתתפות נכון לרגע הזה זה התאריך שנקבע אם יהיה איזה שהוא שינוי כמובן אני יעדכן אותך דרך הפורום או דרך המסרים אל אני חוזר ואומר מי שרוצה ויכול לבוא נא לשלוח לי במסרים כדי שאני ירשום אותו בבקשה ממכם אנחנו רוצים לעלות את הסיור הזה כמה שיותר מהר ומוקדם אז בבקשה נא להתחיל לאשר השתתפותכם
צור קשר בתפוזון.
ב"ה עכשיו! או ב MSN מסנג'ר itzaklm.hotmail.co.il

צחקן

New member
לכל מי שלא יודע איך...

צור קשר בתפוזון.
ב"ה עכשיו! או ב MSN מסנג'ר itzaklm.hotmail.co.il
לכל מי שלא יודע איך...
ב"ה עושישם שהתפוזון יפתח. מי שהגדיר של יפםפתח שנכנסים לתפוז ורוצה לפתןח, כתוב למעלה תפוזON ואם הוא לוחץ זה פותתח את חלון התפוזון.

O303קובי

New member
אני מעוניין להגיע לסיור אפשר פרטים

שלום לכולם!!!
אני מעוניין להגיע לסיור אפשר פרטים

לצערי לא יוכל לבוא לסיור כי........

בטווח השעות 12 - 3:30
לצערי אני לא יוכל לבוא לסיור כי אתם רוצים לעשות את הסיור ב 5 במאי ואני בזמן זה אני במילואים כלומר (מ 2 במאי ועד 24 במאי אני במילואים). תודה מראש: ערן הובר.

צחקן

New member
אתה במקרה יחד עם הרב שלי במילואים?

לצערי אני לא יוכל לבוא לסיור כי אתם רוצים לעשות את הסיור ב 5 במאי ואני בזמן זה אני במילואים כלומר (מ 2 במאי ועד 24 במאי אני במילואים). תודה מראש: ערן הובר.
אתה במקרה יחד עם הרב שלי במילואים?
ב"ה כנראה...

fireman

New member
מפעל "הארגז" זה בת"א?

שלום לכולם!!!
מפעל "הארגז" זה בת"א?
לא ידעתי ייתכן ואוכל להגיע. באיזה שעה? ו....קבל הקפצה....על חשבוני.

צחקן

New member
קבל עוד אחת...

מפעל "הארגז" זה בת"א?
לא ידעתי ייתכן ואוכל להגיע. באיזה שעה? ו....קבל הקפצה....על חשבוני.
קבל עוד אחת...
ב"ה

צחקן

New member
שימו ../images/Emo23.gif עוד פעם ה 394 שלנו...

שלום לכולם!!!
שימו
עוד פעם ה 394 שלנו...
ב"ה דרך יגאל אלון 94!!! והמספר שלנו הוא 394 לא משתלב יפה?.

ישראל ב

New member
מזל טוב לצחקן ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ועוד בון בון....
ב"ה היומלדת שלי הוא מחר, כלומר ב 30/4/93! ... איזה שילוב!! ראיתם? .
מזל טוב לצחקן

אבל אתה הרי דתי, לא? אז אתה לא חוגג לפי התאריך העברי? ככה חשבתי
ובכל מקרה שיהיה לך מזל טוב.

צחקן

New member
אני חוגג עברי...

מזל טוב לצחקן

אבל אתה הרי דתי, לא? אז אתה לא חוגג לפי התאריך העברי? ככה חשבתי
ובכל מקרה שיהיה לך מזל טוב.
אני חוגג עברי...
ב"V אבל שנה זה אותו דבר גם עברי וגם לועזי.... . וחוץ מזה, למה לתת לעובדות לקלקל סיפור יפה?

ישראל ב

New member
מי מקלקל? איפה?

אני חוגג עברי...
ב"V אבל שנה זה אותו דבר גם עברי וגם לועזי.... . וחוץ מזה, למה לתת לעובדות לקלקל סיפור יפה?
מי מקלקל? איפה?
עזוב לא חשוב העיקר שיהיה לך מזל טוב ושתזכה לגדול ולפרוח לתפארת המשפחה שלך והפורום הזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה