שלום לכולם

רויהלה

New member
שלום לכולם

לא יודעת איך להתחיל לכתוב את הודעה שאני הולכת לכתוב אבל אני אכתוב ומה שיצא יצא. אמנם אני לא נמצאת כאן הרבה אבל גם אם אני נמצאת ולפעמים רואה שמישהוא מבקש כאן רייקי אני שולחת או מתענינית באותו בן אדם. לפני כשבוע מגדה כתבה כאן בקשת רייקי לבנה, שמונשם בטיפול נמרץ, אני יודעת שרוב האנשים כן שלחו לה אבל אתם לא חושבים כשכותבים זה נראה אחרת. כרגע דיברתי איתה הבן שלה עדיין מונשם בטיפול נמרץ.. עצובה בלי כוחות, סיימה משמרת לילה וברחה לה לבית קפה לשבת לבד מול הטיילת כדי לנשום ומחכה וזקוקה לאיזה מישהוא שיחבק אותה ויגיד לה יהיה בסדר!!!!! הלו חברים -מנהלים יקירים אני יודעת שלכל אחד מאיתנו יש את החבילה שלו את הקופסה שלו אבל עם כל זה איפה המשפחה שהיתה כאן פעם??????? איפה האיכפתיות...... אז אני מעלה כאן בקשה חדשה לשלוח לניר של מגדה וכמובן למגדה רייקי. ואפילו אם אשפר להדליק לו נר להתפלל בישבילו.... ובבקשה לציין כאן ששלחתם ולהראות שעדיין איכפת לכם... בקשה אחרונה... מדי פעם תיכנסו לארכיון של הפורום ותראו איזה חממה ומשפחה היתה כאן... מצטערת להגיד שבאף פורום נוכחי של רייקי לא היה ולא קיים כזו חממה שהיתה כאן. תודה מראש רויה

mbar30

New member
מתפללת לשלומו של ניר ומאחלת לו

שיבה לבריאות מלאה ומכאן שולחת למגדה המון כוחות להתמודד עם המצב ושולחת
עם המון אהבה לבריאות שלמה

אסתי69

New member
../images/Emo24.gif

למגדה ולבנה רייקי והמון בריאות. לגבי המשפחה שהיתה פה רויה אנחנו עשינו אותה אנחנו הפסקנו לעשות אותה בשביל לעשות רק אנחנו יכולים להחליט

נועיק

New member
מגדה'לה

נכון שדיברנו, אבל בכתוב זה קיים במימד נוסף אז הנה גם מכאן - שולחת לך את אהבתי וכל השאר (מחר בתל-אביב, אולי ניפגש? רוצה לבוא?) ולך רויה - תודה שאת מי שאת. באשר לפורום - היה זמן שהתאים לכולם להפגש, לבוא מכל הקצוות להתארח באמצע הדרך. המפגשים האחרונים היו דלים משהו, כנראה שהצורך השתנה ואולי סתם יצא ככה. אז הנה כפפה בשבילך - אני עדיין באמצע הדרך, לא מקום ציבורי אבל בית גדול ונחמד שבינתיים שלי, ואני מזמינה את כולם לבוא באחד מימי חמישי שנתאם בינינו למפגש חברי מרענן ומחדש כוחות. אם יש צורך, יבוא גם רצון, ונוכל בהחלט לשמוח יחד (כן, גם אסתי יכולה להגיע, ראיתי שהיא מסוגלת לכל). עכשיו תורך שוב

אז לזכר הימים שהייתי כותבת לילה טוב

בא לי שוב אז אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים"
" אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב "
"ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה נועה ת"א זה אחלה ואם נגיש אז בכלל ...

eitanreder

New member
את צודקת לגבי הכתוב

ולניר ומגדה נשלח כל יום כמעט כל היום

רויהלה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo23.gif

ויום נפלא ותמיד מרגש לראות את כל המשפחה כאן... ונועה אני זורקת לך כפפה בחזרה תקבעי תאריך והבית שלך אחלה מקום...

dudi adler

New member
מגדה ../images/Emo24.gif

שולח לכם רייקי, לא ידעתי שזה המצב אתקשר אליך עוד מעט אוהב דודי

תותית16

New member
../images/Emo24.gifגם אני מברכת מכל הלב

מי ייתן ותשרה עליכם בריאות איתנה והמון המון נחת ושלווה בלב... אוהבת מכל הלב

קוראת נעלמת שכמותי

בעזרת השם מגדה, אשלח רייקי לפני שינה לבריאות ילדך, ולחיזוקךץ אישה יקרה שולחת לך מפה חיבוק והמון כוח. אביבית

magda

New member
תודה רבה על התמיכה שלכם../images/Emo42.gif

ניר עדיין מונשם לא מצליח להתנתק ממכונת הנשמה פיתח דלקת ראות מאוד חריפה וכנראה שעוד משהו שהרופאים עדיין לא גילו חוץ מההפילפסיה...נכון שאני צריכה כוח ואמונה ולמזלי כנראה שלא סתם אני בדרך של מודעות אחרת מפני שאני מגלה אותה מתוכי כל פעם מחדש... אני מאמינה שיהיה מה שניר יחליט, אם לכאן ואם לשם, ואני מכבדת את החלטתו. אני מדברת איתו ומספרת לו כמה כולנו אוהבים אותו וכמה הוא חסר לנו ...היתר זה כבר לא בידי. אני מוקפת מלאכים... מלאכים עם גוף ולבושים בירוק ובלבן ולמזלי יש משלחת שלמה של אישויות שנמצאת איתי להזרים לי כוח כשאני זקוקה. המון תודה על תמיכה ואהבה שאני מרגישה מכם, אוהבת.

mbar30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שניר ירגיש טוב חושבת עליו רפואה שלמה

night mistress

New member
קוראת פאסיבית אבל..

מסכימה איתך שנושא המשפחתיות חשוב.. בעבר שלחתם לי רייקי לא אחת, ובעקבות ההתנסות הנעימה למדתי גם אני לשלוח רייקי.. אני אשלח לו בשמחה.. ערב טוב

למעלה