שלום לכולם :

שלום לכולם :

אני מקווה שאתם זוכרים שלפני איזה כמה זמן פצחתי בדיאטה...כתבתי כאן הודעה ארוכה ובה הבטחתי שאני אעדכן אותכם איך הולך לי... אז הנה העדכון.. אני הורדתי 17 קילו מאז ההתחלה.... דווקא כיף לי ולא קשה לי מדי..יחד עם זאת אני עוד רחוקה מאוד מאוד מאוד ממה שמגדירים אותו כ"משקל נורמלי" לגובה שלי.. כדי להגיע לשם אני צריכה להוריד עוד איזה 50 קילו אם לא יותר..אז אני לא בטוחה שאני אי פעם אגיע ל"משקל האידיאלי" ההוא.. בכל אופן...אני רוצה להודות לכם פה כי אתם הייתם לי לעזרה גדולה...ממכם אני שואפת את הכוחות לקבל את עצמי.. וזה מה שעוזר לי להתמיד.. תודה שלכם Not afraid to try...

unknown lady

New member
ווואוווו ../images/Emo24.gif

כל הכבוד!

roxie

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני שמחה שהולך לך וטיפ קטן כשאת חושבת קדימה על כמה את צריכה לרדת אף פעם אל תחשבי על עשרות של קילוגרמים- קבעי לך מטרות קטנות כמו 5 קילו זה עוזר נשיקות רחלי

מה פיתאום עשרות קילוגרמים???

כשהתחלתי לא חשבתי שאני אגיע אפילו לאיפה שאני היום.. day by day ... אני ממש לא מתחייבת לעשרות קילוגרמים..

Lady Eowyn

New member
כל הכבוד ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

גאה בך מאוד, כל הכבוד על האומץ וההתמדה!

centuri

New member
אני לוקח אותך תחת חסותי

אני לוקח אותך תחת חסותי לאימון אישי יום יומי ואחרי פעם אחת אני מבטיח אישית שתתחילי להיתפלל אפילו אם את לא דתיה לאלוהים אבל תרדי במישקל

centuri

New member
סתאם

ניראה לך שאני כזה מרושע אבל אם היית גרה יותר קרוב היינו הולכים להיתאמן יחד

centuri

New member
תזהרי במה שאת מבקשת

דרך אגב עד לא מזמן הייתי איש קבע ככה שכן אני יכול להיות רס"ר קשוח תאמת אם היית גרה יותר קרוב אלי אז סבבה

למעלה