שלום לכולם!!!

רומיקה

New member
שלום לכולם!!!

פעם ראשונה שלי פה בפורום זה... אני מחפשת מידע כל שהוא , אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני מקווה שזה לא יצחיק אתכם ושבאמת הגעתי למקום הנכון... אני מאוהבת במישהו כבר שנה וזוהי אהבה חד צדדית. אני כל הזמן חושבת עליו והוא לא יוצא לי מהראש והוא ממש מפריע לי לתפקוד היום יומי שלי. אני ממש נכנסת לשגעונות ולדכאונות ממנו... יש איזה טיפול שיכול להשכיח אותי ממנו? איזה דיקור או משהו כזה? תודה על ההקשבה, זה ממש חשוב לי!!!

freearth10

New member
שגעון ודכאון../images/Emo99.gif

היי רומיקה, הגעת למקום הנכון! וטיפולים יש כאן מכל מגוון הקשת: טיפולים של מגע פיזי וטיפולים של מגע רגשי שגם אלה וגם אלה מניעים את הגוף-נפש. אני רק לא בטוחה שמה שאת רוצה זה באמת להשכיח אותו, כי אם באמת היית רוצה לשכוח כבר מזמן היית שוכחת אותו.
מאיה

רומיקה

New member
וואהיי מאיה....

הדברים שכתבת חדרו לי ללב.... נתת לי לראות עכשיו משהו באור קצת שונה... אני באמת רוצה לשכוח ממנו, ואולי את צודקת שאם הייתי רוצה לשכוח ממנו כבר מזמן הייתי שוכחת ממנו- לא חשבתי על זה, אבל גרמת לי לחשוב עכשיו על כל זה... והמשפט שכתבת על "לאהוב- זה לשחרר ושיחזור כשנח לו....." אקיצר אני צריכה לחשוב על כל זה אבל אני באמת רוצה לשכוח ממנו, או לפחות לא לשכוח אלא שלא ישבש לי את כל חיי...

רותיקה

New member
אוקיי על זה אני יכולה לענות

א. אתחיל ואומר שלא בחרתי מרצוני- זה הלב שבחר עבורי. ב. כשהתאהבתי בו לא הגדרתי אותו כ "לא ניתן להשגה", ממש לא. להיפך. היה מצב שכן יהייה משהו בינינו, פשוט אם הזמן הדברים השתנו...

freearth10

New member
ה-../images/Emo23.gifשלך הוא לא חלק ממי שאת?

היי רומיקה, את זו שבוחרת. ואת הדרך בה את הולכת בוחר הלב שלך, הראש שלך, התחושות שלך, החוויות שלך, הצרכים שלך, כן, גם הפחדים שלך. המשפט הזה: אני לא בחרתי, זה הלב שבחר - אני מכירה כל כך טוב. אני בעצמי הרבה פעמים אומרת: הרגל שלי לא רצתה ללכת, כשדי ברור שמי שלא רצתה ללכת זו אני ולא היא.
מאיה

מסכימה עם מאיה ועוד-

כשאני אומרת "לא ניתן להשגה"-זה מתיחס למקום שבו היתה הבנה שהאדם לא ניתן להשגה. שם במקום ההוא ממוקמת שאלתי. למה המשכת לאהוב את אותו אדם, כשידעת שאינו בר מימוש? חפשי שם את התשובה, כי שם כבר אין תשובות כמו -הלב שלי. שם נמצא הכשל- הקלקול. אם תזהי אותו אולי תצליחי להשתחרר ממנו ואולי לא תפלי שוב לאותה מלכודת. אני כותבת "אולי" כי הרבה פעמים הקלקול חזק מאיתנו וצריך עזרה חיצונית כדי לשחרר אותו. עירית

freearth10

New member
הבעיה היא לא באהבה../images/Emo99.gif

אלא בנתינת המפתח ל
שלך בידי מישהו אחר. אושר, הרגשה של הנאה,של הערכה, של שייכות הן חלק ממה שאנחנו. כאשר אנחנו מוותרים על הרגשה זו ומטילים על מישהו מבחוץ את חוויתה - אנחנו בבעיה. כאן מקורם של משפטים כמו: אני לא יכול/ה בלעדיו/ה, אני אשתגע. אדם שטוב לו עם עצמו ימצא את הכוחות מתוכו כדי להתמודד עם הבעיה שנוצרה. אדם שרע לו - לא יחווה זאת כעוד קשר שהסתיים, אלא כפרידה קשה נוספת שתגרור אחריה האשמה עצמית, הענשה עצמית, אובדן תקווה,חוסר עניין ודכאון. מאיה

למעלה