שלום לכולם

eran44

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן,אבל ותיק בעולם האופנועים רוכב שטח בעיקר אבל גם כביש לפעמים. אופנוע אחרון(ממנו נפרדתי בצער)היה הוסקוורנה WR360 כרגע המטרה היא אופנוע קל 4 פעימות בעיקר לשטח שיתאים גם לכביש למטרת סופר מוטו. התמקדתי בשני דגמים משנת 2002 dr400se wr426 מי שיוכל להמליץ מה עדיף\נוח\כדאי יותר? אשמח לקבל תגובות על שני הדגמים. בתודה מראש ערן.

כRובי

New member
אתה צריך אותו לשימוש יומיומי ?

כי אם לא , WR הוא ה-דבר.. בשטח , אין צורך להציג את יכולותיו..כסופרמוטו , הוא אחד מהאופנועים האולטימטיביים.. קל מאוד , חזק מאוד , יעיל מאוד לרכיבת שטח וסופרמוטו..(אבל בכלל לא לשימוש יומיומי..שהוא אפשרי אבל לא מומלץ) בתמונה המצורפת , אלי פאנגס מציג את מגבלות מרווח ההטייה על הWR426 של "אנדרה נלין" , חבר הפורום.. כפי שאתה רואה , המגבלות הללו די רחוקות לרוב בני האנוש.. צריך אותו ליומיום ? DR400Z מהשנתונים החדשים (2001 והלאה) , יבצע את העבודה הכפולה שאתה מתכנן לו , על הצד הטוב ביותר..

eran44

New member
תודה כRובי

למה הwr לא מתאים לשימוש יומיומי בגלל בעיית נוחות או אמינות?

fungas

New member
אני חושב שהגיע הזמן

להסיר את הלוט מעל התמונה הזו ולבשר שהיא צולמה ע"י טל שביט במהלך מבחן של מגאזין "מוטו" שניסה להשוות בין סופרמוטו לקארט דו"פ. הזווית הפסיכית התאפשרה, מעבר ליכולות המדהימות של האופנוע, בזכותם של זוג פירלי סופרקורסה דנדשים שניבחנו גם הם באותה הזדמנות. התוצאות בגליון 180 החגיגי. אה, ערן: ה-WR לא להיט לשימוש יומיומי (בלשון המעטה), אלא אם כן אתה מדבר על מרחקים קצרצרים. על המגרש הוא אגדה בחייו. לגבי הDR, אכן הרבה יותר שימושי, אבל ככל שתמקד אתו יותר מבחינת מתלים ואורך (קוצר) יחסי ההעברה, הוא יהפוך שימושי פחות ופחות. המושב עדיין יהיה יותר נוח. יאללה זריז. מחכים לך במגרשים.

eran44

New member
תודה

נראה פורום לעניין אנשים נחמדים וענייניים

כRובי

New member
לא מגלה את תוצאות התחרות אבל..

אני אישית , הופתעתי.

yogev klx300r

New member
ערן אתה מוזמן לפורום אופנועי שטח

כמובן בנוסף לפורום הזה, ולא במקום. שם מתאחדים להם "שואבי האבק" לצורך שיתוף ה"שואבים" האחרים בשריטה העצבנית שרוחשת בתוכם
אתה מוזמן להצטרף אלינו

למעלה