שלום לכולם

Kiron1

New member
שלום לכולם

אז אני חדש בנושא הזה למרות שכבר סובל שנים מדיכאון הובחנתי בדיסטימיה לפני כחודש ואני על ציפרלקס שזה די יציב אותי בכל זאת עברתי המון מעברים בתקופה האחרונה מעבר דירה להורים של זוגתי אני לא עובד המון זמן אין לי חברים או חברות זה אומר שהקשר היחיד זאת זוגתי והמשפחה שלה המפחה שלי לא בארץ רק אחות אחת שבקושי אכפת לה ממני אחרי כל הרקע הזה הנה העיניין אני רוצה לדעת למה לכולם רק חשוב שאני אעבוד כולם שואלים אותי מה אם עבודה? מצאת עבודה? מתי אתה עובד ואיפה? דייי נימעס לי מהלחץ הזה! רוצה לדעת מה הקטע ! לא רואים שאני מתמודד עם פאקינג בעיות רציניות יותר? ושכל יום בשבילי הוא מלחמה והשרדות , אני עייף מהחיים עייף מכל השנים והדברים הקשים שעברתי ובום אחרי כימעט שלוש שנים של שיקום פיתרום בוםםם המצב שוב מדרדר אצלי ומהבחנים אותי בדיסטימיה כן! רק עכשיו אני קולט שיש לי את זה וזה נורא קשה לי לקבל את זה זה מתיש אותי לחשוב על זה פלוס החרדות שהיו לי ומידי פעם צצות בלי התרעה ... איך בבקשה מצליחים להתמודד עם הבחנה ולקבל זאת איך לומדים לחיות עם דיכאון כרוני איך קמים שוב על הרגליים???

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

קודם כל ברוך הבא לפורום.
פשוט אומרים לכולם אני לא במצב לעבוד תעזבו אותי עכשיו. זה מה שעשיתי ולא היה אכפת לי מה אומרים. האם אתה בטיפול של שיחות? שווה להיות בטיפול כי זה מכוון את המטרה שלך להיות שלם ונוח ובלי דיכאון.
אם תרצה לדבר אני כאן שמי כהנא

Kiron1

New member
היי דוק

תדה רבה על התשובה,לא אני לא בטיפול שיחות רק יום ראשון יש לי פגישת אינטק בבריאות הנפש באיזור מגורי,כן מנסה לא להיכנס לדאון זאת עבודה יום יומית .

אופירA

New member
מנהל
קודם כל, נשאלת השאלה מי זה כולם?

ומה המחויבות שלך לכל אנשי ה"כולם" הזה.
לכל "כולם" יש תעודת זהות, ולפיה אפשר לענות לך למה ל"כולם" הזה חשוב שתעבוד.
אבל לא נראה לי שאתה שואל כדי לדעת. נראה לי שאתה שואל כדי לבטא מורת רוח ולתאר שאתה מרגיש הצקה.
(כי אם לא היית עייף ומבוהל, לא היה קשה לך להבין לבד למה שואל מי ששואל).

עם האבחנה שלך אין שום צורך להתמודד. זה כותרת, מין מלבוש חיצוני לסבל שאתה סובל כבר הרבה זמן - ואיתו צריך להתמודד! אין חדש תחת השמש.
אם קשה לך לקבל שיש לך את זה, תחליט שאין לך את זה ופתרת את הקושי הזה. אבל בינינו - הקושי שלך הוא לא לקבל את המציאות, אלא להתמודד איתה ועם הסבל שהיא מביאה.

איך לחיות עם דיכאון תמידי - להפחית אותו ככל האפשר ע"י תרופה מתאימה ככל האפשר. להילחם על התאמת תרופה / צירופי תרופות, שתביא להטבה מכסימלית.
וטיפול פסיכולוגי זה must, בנוסף. אין בכלל שאלה על כך.

למעלה