שלום לכולם

Tash26

New member
שלום לכולם

קודם כל, אני חדשה בפורום. אני גם חדשה בכל הנושא.. מעולם לא היה לי את האומץ לחפש מאסטר\ אדון.
בכל מערכת זוגית שהייתה לי תמיד קיוויתי שלבן זוג יהיה איזשהו יצר או רצון להכניע\ לקשור אבל הכל תמיד בא ממקום של "סתם להתנסות". אף פעם לא הייתה שם תשוקה אמיתית של שליטה וכניעה.
אני לא יודעת אם אני מוכנה לעשות צעד.. אבל כן מעניין אותי איך מתחילים? איך מצאתם את הפרטנר שלכם? ואיך הייתה הפעם הראשונה?

שיהיה לילה מעולה לכולם :)

ברוכה הבאה

לדעתי - כשזה מגיע להתאמה מינית מכל סוג שהוא -
פרטנר אפשר למצוא או במקרה - כלומר, להכיר מישהו בדרך רגילה לגמרי, ואז יסתבר שגם הוא במקרה בעניין.
אפשר לבנות את זה יחד - יש כאן כמה שיוכלו לספר על על כניסה זוגית משותפת לתחום.
ואפשר לחפש חיפוש ממוקד אחר מישהו מהעולם הזה - ואו שזאת תישאר יזיזות מופלאה, או שתתאהבו ושני הדברים ישתלבו.
את בתוך קשר ורוצה להכניס את הפרטנר לעניין? או שאת לבד ומחפשת? אלה שני מצבים שונים לגמרי

את יכולה גם להתחיל לכתוב כאן, להכיר אנשים ושיכירו אותך - והכל יכול לקרות!

מה שלא יהיה - ברוכה הבאה ו

G מאסטר

New member
ברוכה הבאה

אף אחד לא ידע מהלידה שהוא אוהב או מעדיף את העולם הזה.
לחלקנו זה היה מגיל מאוד צעיר ( ע"ע דארלינג ) ולרוב מגיל מאוחר יותר.
תיקראי קצת כאן, יש המון טיפים והסברים מצורפים ולינקים לחומר כתוב.
החיים הם דינאמיים , תכירי תתנסי ותחליטי עם הזמן מה מתאים לך ומה לא..אבל הכי חשוב
תהני גם מהדרך ולא רק מהמטרה. הכל במינון נכון וסבלנות.

הגעת למקום הנכון

אני חושבת שכאן זה המקום הכי מתאים למצוא לך פרטנר לתשוקותיך לחוות ולהתנסות...
יש כאן לא מעט אדונים שמחפשים פרטנריות למימוש פנטזיות
וכמובן שכאן גם המקום המתאים ללמוד על העולם, לשתף ולהיות חלק מהדברים הנפלאים שקורים כאן.

ברוכה הבאה

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

בייבי סטפס, הולכים בצעדים קטנים ובטוחים

הכרתי את הבת זוג בתפוז, התחלנו בסרט וקפה
בעצם התחלנו בהתכתבות, משם שיחות טלפון
אח"כ סרט, לאט לאט בנינו חברות ואמון
והכי חשוב, תקשורת פתוחה לגמרי בלי בושה.

Tash26

New member
תודה על הקבלת פנים החמימה :)

אני אשוטט כאן ואלמד עוד על העולם הזה. יש כמה מושגים שלא הכרתי כמו "משויכת".

יום טוב לכולם :)

אני התחלתי

מכתיבה של הפנטזיות שלי. ויש לי פנטזיות בדסמיות מגיל 5.. לאט לאט התבהר לי מה מדליק אותי ומה אני מחפשת.
את הפרטנר הראשון שלי הכרתי דרך הפורום (לא לפני שעשיתי עליו בירורים לודא שהאיש שפוי ואפשר לתת בו אמון).

בשנתיים האחרונות אני במערכת יחסים עם גבר שחשב שבדסמ ״לא עושה לו את זה״. לאחר מספר שבועות הוא הבין כמה יופי ואהבה יכולים להיות במקום הזה ואיך אפשר להוציא את הצדדים הדומיננטיים/סדיסטיים בלי שזה יהיה ״רע״ או הרסני.

ועוד המלצה-
זהירות היא לא מילה גסה.

Tash26

New member
נשמע רעיון טוב

אני יודעת מה הבסיס של הפנטזיות שלי אבל אף פעם לא באמת חשבתי עליהם לעומק. תמיד משהו בי הרגיש שאני רק מעודדת יצר הרסני שבי ושאין בזה באמת יופי או משהו נכון ובגלל זה ישר אחרי שהייתי מסיימת לפנטז הייתי מוציאה את זה מהראש כאילו זה לא קרה.
אני חושבת שהשלב הראשון זה באמת להבין אותן יותר לעומק :)

לא, גם אצלי זה לא מדוייק

אבל סביבות 6 - אולי קצת לפני, אולי קצת אחרי, כי זה התחיל למיטב זכרוני בערך בגן חובה/כיתה א'

NSW2

New member
כבר שמעתי על זה בעבר

אבל אף פעם לא באמת האמנתי!
תמיד חשבתי שזה אולי יכול להתחיל בגיל ההתבגרות.
בגיל הזה באמת יש פנטזיות בדסמ ??
אני שואל מסקרנות.

כן

הסיפור שאני זוכרת הכי טוב, זה שראיתי איזשהו סרט הרפתקאות (אחד מיני רבים בסגנון) שנערה נחטפה, והחזיקו אותה קשורה ומעונה, וכמובן שהיא נאלצה להישמע לכל ההוראות שהיא מקבלת.
אני זוכרת שנורא בלבל אותי מה שהרגשתי - מצד אחד ריחמתי על הנערה, כמובן, וזה שהיא סובלת ורחוקה מהיקרים לה - הפך לי את הבטן (כנראה כבר אז ידעתי שאם זה לא SSC - זה לא זה
).
אבל הקשירות, ההוראות - גרמו לי להרגשה נעימה וחמימה שלא ידעתי להגדיר אז, התכווצויות מענגות כאלה איפשהו בבטן ולמטה משם... מצאתי את עצמי חושבת שוב ושוב על התמונות האלה, ומתישהו - אינטינקטיבית, התחלתי לשלב דברים כאלה (חטיפות, קשירות, ציות להוראות) באוננות שלי (שגם זה דבר שעשיתי בלי לדעת מה באמת אני עושה ושיש לזה שם - אבל כנראה שהרגשתי לבד שהתחושה דומה).
ואז גם גיליתי שכשאני מדמיינת דברים כאלה - אני מגיעה לתחושת הפיצוץ הממסטלת (עוד דבר שלא ידעתי להגדיר לי) - הרבה יותר מהר, אז הפכתי את זה מתישהו לחלק קבוע ובלתי נפרד מהפעילות הזאת...
זה משעשע - כי היו שם המון דברים מהעולם הזה - קשירות, הוראות, משחקי שבי, עונשים... לפעמים העניין הזה פשוט מדהים אותי.
היתרון, לדעתי, הוא שכילדים אנחנו לא חושבים מה בסדר/לא בסדר, אלא פשוט מדמיינים ומשחקים ועושים מה שבא לנו. סה"כ הייתי משחקת גם כאילו אני חברה בחסמב"ה או אבודה על אי הילדים (גם שם יש קטע שמישהי נקשרת, עכשיו שאני חושבת על זה - ועוד הצמחונית!!!
), אז זה היה רק עוד משחק בעיניי - פשוט עם תוצאות ממש ממש נעימות

אה, ולא מזמן התכתבתי עם סופרת בריטית

חביבה ולא מוכרת, שכתבה ספר אירוטי עלילתי בנושא (לא יצא בדפוס - רק בקינדל - קראתי פרק אחד ולא התלהבתי, האמת), וגם היא סיפרה לי על פנטזיות כאלה שהתחילו אצלה בגיל 7-8.
היא חיפשה אצלי רעיונות, אבל גם אני רוצה לכתוב ספר מתישהו, אז...

NSW2

New member
מעניין

תודה על השיתוף!
האמת לא חשבתי שזה אפשרי להרגיש כאלה דברים בגיל כזה.
אבל כנראה שכן.

אני זוכרת

את עצמי בגיל גן חובה מפנטזת שחוטפים אותי, קושרים ומענים. ואפילו גוזרים את הבגדים במספריים. הרעיון שגזרו לי את התחתונים היה עושה לי גירוי עצום בגוף.
גם המשחקים שהייתי משחקת היו קשורים לחטיפות, עינויים, קשירות וכליאה (היינו משתמשים בדלת סורגים של המקלט)
יותר מאוחר זה נהפך לפנטזיות שחוטפים אותי להיות שפחת מין..ושם זה נשאר עד היום

מה שהכי מוזר בפנטזיות שלי זה שאני הגבר בסיטואציה-ואני לא מצליחה לזכור מתי זה קרה ששיניתי את התפקיד של עצמי בפנטזיה.

השורה האחרונה באמת תמוהה

אבל כל השאר - אחותי!!!!

חוטפים אותי להיות שפחת מין - מוכר בהחלט. אלה היו חייזרים, פיראטים, או נסיך של ממלכה קסומה שאת האהובה עליו בכל הארמון וההרמון שלו?

ודלת הסורגים מזכירה לי את מה שסיפרתי לא מזמן על "שוטרים וגנבים".

אני הרבה פחות

רומנטית ממך.. מעולם לא היתה שם אהבה בפנטזיות האלה.
שימוש נטו ככלי לסיפוק מיני, הנאה של החוטפים מהכאב והפחד של הנחטפת, והצחוק שלהם כשהם רואים שהיא נרטבת ומגורה מכל זה (הזונה הקטנה).

לגבי הקטע הגברי-
בשנתיים שאני עם בן הזוג הנוכחי הגוף שאני מפנטזת שיש לי נהפך ליותר ויותר הגוף שלו. וכשאני רואה אותו מזיין מישהי אחרת במציאות זה החיבור האולטימטיבי עם הפנטזיה הזו- כאילו שאני באמת בתוך הגוף שלו- וזה מטריף אותי ברמות שאין לתאר

מאוד מעניין מה שאת מספרת

בכלל מעניין על מה אנשים מפנטזים בזמן אוננות.
אני גם מעולם לא פינטזתי על משהו רומנטי. למעשה ככל שזה יותר "מלוכלך" יותר מאיץ לי את הגמירה.
ואין ספק שעם השנים הרף עלה.
וזה יכול להיות גם על סצנות לסביות, הומואיות או דו-מיניות ואם זה אורגיות אז בכלל.
למרות שאני סטרייטית ומעולם לא השתתפתי באורגיות כאלה ואחרות.

גם מה שאת אומרת לגבי שאת מדמיינת שאת בגוף של גבר זה מעניין
אני אומנם לא מדמיינת שאני בגוף של גבר.
אבל בהחלט מתמקדת הרבה בהנאה הגברית דווקא.
תכלס, מעניין הנושא הזה.

מאוד מאוד מעניין

אני ממש מקווה שעוד כמה שנים ימציאו איזה מדמה מציאות שבו נוכל להרגיש באמת מגע בתור אישה או גבר.
זה יהיה משחק התפקידים האולטימטיבי

למעלה