שלום לכולם

PENELO

New member
שלום לכולם

יש לי בעיה בניגון סרטים, הסרטים נתקעים או נהיים איטיים ובעיות דומות לאלו... שאלתי בפורום סרטים וכתוביות וכל הפיתרונות שלהם לא עזרו לי, בנוסף שמתי לב שגם סרטים בצפייה ישירה נתקעים ונהיים איטיים בדיוק כמו סרטים שאני מנסה להפעיל היישר מהמחשב שלי. לדעתי זאת בעיה במחשב אבל אין לי מושג ממה זה נובע. יש לי מחשב יחסית חדש והוא עבר פירמוט לא מזמן, וירוסים אין בו והכי מוזר שעד לפני חודש הכל היה בסדר, אחרי שחזרתי מחו"ל והדלקתי את המחשב הבעיות האלה צצו. אשמח לרעיונות ולפתרונות. בתודה מראש :)

benjy337

New member
חסר פרטים

קודם כל תגיד לנו מה אמרו לך לבדוק/לעשות בפורום סרטים וכתוביות תגיד לנו גם את מפרט המחשב, בעיקר כמות זיכרון, איזה מעבד, ואיזה כרטיס מסך

PENELO

New member
אוקי עלה לי רעיון לראש

ופשוט עשיתי צילום מסך אולי זה יענה על כל מה ששאלת אותי...

hagaihadad

New member
קצת הבהרה

המחשב עבר פירמוט, עבד בסדר. טסת לחו"ל ואז כשחזרת הבעיות צצו? האם המחשב היה פעיל בזמן שטסת לחו"ל? אם המחשב אכן היה פעיל בזמן שהותך בחו"ל - האם אתה יכול לומר בוודאות שהמחשב נקי כעת מווירוסים? בברכה, חגי חדד

PENELO

New member
תשובה לשניכם

בפורום סרטים וכתוביות אמרו לי שכנראה הבעיה עם הקודקים ואמרו לי לאתחל אותם (כי כבר הייתה מותקנת אצלי חבילת קודקים טובה) עשיתי את זה והבעיות עדיין קיימות. אין לי מושג איך לבדוק מפרט מחשב, מעבד וכרטיס מסך... וכמות הזיכרון שלי היא בדיסק C יש 21.1 GB ובדיסק D יש 18.8 GB בקשר לשאלה איך אני יודעת שהמחשב נקי מוירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי מעודכנת והרצתי איתה כבר 4 חיפושים... ויכול להיות שכן השתמשו לי במחשב אבל רק בשביל להיכנס לאתרים כמו וואלה וכאלה... תודה לשניכם על התגובות :)

benjy337

New member
טוב

התמונה שעלית לא אומר דבר על כרטיס המסך שלך אני הייתי מעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך לפני הכל אחרי זה הייתי מסיר את חבילות הקודקים שיש לך, וגם קודקים אחרים אם יש מחוץ לחבילה, ולהתקין את KLITE CODEC PACK FULL במקום כאן מאמר על בעיות קודקים ואיך להסיר אותם חיפוש בGOOGLE תוביל אותך אל מקור הורדה

PENELO

New member
זאת חבילת הקודקים שיש לי כבר..

איך מעדכנים דרייבר של כרטיס מסך, יש לזה איפשהו מדריך?

benjy337

New member
לא היה לי זמן

לפני זה אז אם לא מצאת מדריך, אתה יכול להתקין את SIW או CPU-Z כדי לזהות את הלוח אם וכרטיס המסך שלך חיפוש בGOOGLE תוביל אותך אל מקורות הורדה שתגיד לנו את האינפורמציה הזו נכול לכוון אותך אל הדרייבר המתאים אתה יכול לנסות להסיר לחלוטין את חיבלת הקודקים שיש לך, ולהתקין שוב, אם זה לא עוזר לעבור לדרייבר של כרטיס המסך ואחרי שוב להסיר ולהתקין

PENELO

New member
הורדתי ועשיתי צילום מסך

זה המידע שצריך? תודה על העזרה! :)

benjy337

New member
תכנס

ללשונית הMAINBOARD כדי לגלות איזה לוח אם יש לך וללשונית הGRAPHICS כדי לגלות איזה כרטיס מסך האם עשית את כל הסריקות שהמלצתי עליהם? אם לא תעשה

למעלה