שלום לכולם

דניס16

New member
שלום לכולם

אני תופרת חובבנית ואני מתחתנת בקרוב...(עוד חודשיים) חשבתי אולי ....אולי לנסות לתפור לעצמי את השמלת כלה... מכיוון שאני ממילא אוהבת מאוד את המראה הטיבעי והפשוט יותר..חשבתי על שמלה בלי מחוך. העניין שאני לא רזה 90 60 90 אני 90 72 98 האם שמלת כלה חייבת להיות עם מחוך? האם שמלת כלה יכולה להיות יפה גם בלי מחוך? חשבתי על מראה קלאסי....לדוגמא...כמו שמלת סטרפלס ולחבר כתפיות עם רקמה/תחרה..או איך שלא נקרא לזה. אשמח אם בא לכן לשמוע את דעתכן. תודה

רות מלר

New member
בוודאי שאת יכולה לתפור לבד

ילפי בורדה מידת החזה שלך היא בין 38 ל- 40 מידת הירכיים שלך היא 40 באופן אישי אני מעדיפה גזרת פרינסס- כיוון שאז הכי קל לך לשחק אם הצרה והרחבה - והבלעה עדינה של השינויים בין "פילחי" השימלה. שימלה לא מוכרחה להיות עם מחווך ראי את השמלות האלו- אלו הן גזרות של ווג שנועדו לתפירה של חובבים ואין בהן מחוך

דניס16

New member
אחלה רעיון...לא ידעתי שיש להשיג גזרות לשמלות

כלה.... עזרת לי מאוד. תודה רבה רבה לך!

רק לידיעתך

באף טבלאת מידות שאני ראיתי עד היום אין מידה כזו 90 60 90, אין אנשים כאלה, וזהו. שיהיה לך בהצלחה

שש שבע

New member
נכון, אני תמיד אומרת את זה לבנות שאני מודדת

ואני מדדתי אלפי בנות עם גיזרה מדהימה. תמיד אני אומרת שרלק אם יורידו להםן מהישבן ודביקו לחזה נקבל את זה. אבל זו טבלה של פנטזיונרקים שיושבים באיזה מגדל שן הזוי... וכשהן לא מאמינות לי אני מכניסה אותן למתפרה שימדדו את בובות הדיגום, או התצוגה.

שש שבע

New member
YYY זה נראה כמו המייל ההוא

שמראה שהמוח מסדר לנו גם את שגיאות הכתיב הכי גדולות,

לעניין ה90-60-90

נדמה לי שכבר כתבתי פה פעם, אבל אזכיר לכולם: המידה הזאת היא פיקציה, סלוגן, לא מידה אמיתית. הראשונה שאמרו עליה שמידותיה הן 90-60-90 היתה מרילין מונרו. את מונרו מדדו באינצ'ים, לא סנטימטרים. המידות שייחסו לה היו 36"-26"-36". בתרגום לסנטימטרים - 91.5-66-91.5 שימו לב שהחזה והירכיים התרחבו כמעט בחצי מידה, והיקף המותניים התרחב ב*מידה וחצי*. גם אלה לא היו המידות האמיתיות שלה. כשאני רוצה להוציא מישהי מהסרט הזה אני מספרת לה מה מידת המותניים של ילדה בת 8.

דניס16

New member
אז לגבי

המידות שלי...הפרופורציות שלי יחסית נורמליות.אני 1.65 בגובה רשמתי את המידה רק בשביל לדעת לגבי המחוך. מפני שקראתי בכל מיני אתרים של שמלות כלה שבנות רזות מאוד לא צריכות מחוך. מכיוון שמידות שלי "רגילות" ולא רזות מאוד אז ציינתי את זה,שמא אולי מישהי תגיד לי שבכל זאת עדיף מחוך. בכל אופן נראה לי שאעשה שמלה בלי מחוך...אלא עם ביטנה מבד עבה ומחטב וזה הכל. תודה רבה למומחיות. בהצלחה לכולנו בהכל :)

למעלה