תודה לכולכם!! ../images/Emo23.gif
תודה לכם על הפרגון ובכלל.. אני מאחל גם לי דרך צלחה וגם לכם- לכל הבובנאים, האומנים והיוצרים. אני עוזב את הפורום זמנית דודי, לא לצמיתות. כשיהיה לי זמן אני אכנס ואעדכן.. דודי באמת זה דבר מדהים מה שאתה עושה, אתה מנהל את הפורום בהצטיינות ומופיע, אני מאמין לפחות חמש הפקות.. וזה קשה. אני אספר לכם בקצרה על ההפקה - מחזמר משירי הביטלס. לפי מה שאני יודע (נעשו בו הרבה שינויים), המחזמר מספר את סיפורו של יהודה,המגיע לעיר הגדולה ומנסה להגשים את חלומו להיות כוכב רוק. בהגיעו לעיר הוא פוגש חבורה של צעירים מוכשרים, חברי להקת נוער מגובשת ומלוכדת. בלהקה, כמו בכל להקה, נרקמים סיפורי אהבה, אהבה לבמה, אהבה לחיים המזמנים לכולם לא מעט תלאות, שאלות ואתגרים מורכבים. בינתיים אני עובר סדנא ארוכה ואינטנסיבית כל יום במשך שבועיים, ואז ייבחרו התפקידים. המחזמר הוא מחזמר מאוד גדול ומושקע. בימוי וכוריאוגרפיה: גלעד קבלרו ניהול מוזיקלי ועיבודים: טל בלכרוביץ' מחזה: אייל חן תרגום שירים: אייל חן, טל וייס הדרכה קולית: בני נדלר תפאורה: ערן עצמון תלבושות: "castro" זהו בגדול, לכל השואלים.. שוב תודה לכם על הפירגון ועכשיו אני באמת חייב ללכת.. להתראות ושבת שלום, רועי