שלום לכולם..

Michal s3

New member
שלום לכולם..

קודם כל, פעם ראשונה שיוצא לי להיות בפורום הזה ונראה כי ממש נחמד פה (בניגוד לפורומים בקשת-שהרמה שם ממש נמוכה באופן יחסי..) את נולד לרקוד 1 ו-2 לא יצא לי ממש לראות מלבד השלבים האחרונים, והשנה יצא לי לראות מלכתחילה בעיקר בגלל הנבחרת החזקה שיש העונה. אבל דבר אחד מפריע לי וזו בחירת הקהל בסולואים. הרי ידוע שרוב הקהל בבית אינו אובייקטיבי ונראה לי מגוחך שנותנים לילדים בני 12 (לא כולם כמובן, אבל חלק גדול מאוד) לשפוט מי צריך להשאר בסופו של דבר בתוכנית ומי לא, בייחוד לאור העובדה שהסיבות שהרבה אנשים בוחרים בהן אינן אובייקטיביות כמו שציינתי (כגון; אור חמודדדדד מגיע לו להשאררר, נתנאל חתיך!! והפואנטה כבר מובנת...) למה לא נותנים גם לשופטים וגם לקהל להחליט ביחד? (כמו שעושים בגמר..) היו מספר משתתפים שלא הגיע להם ללכת ובסופו של דבר הם "נדפקו" בגלל בחירות הקהל הלא אובייקטיביות וגם חלקן לא מקצועיות. וחבל מאוד.. באמת שלא מובן כיצד זה לא מפריע להפקה וכד'.

insane sanity

New member
זו תוכנית טלויזיה..

וכמו כל תוכנית טלויזיה, מטרתה היא רייטינג :) ושלא נשכח את הסיבה המשמעותית של ההפקה שהיא כסף, לא סתם הקהל הוא זה שמחליט, מכיוון והוא זה שמביא את הכסף דרך האסמסים ;) זו המטרה הנעלה.. לכן סדר הדחת המתמודדים פחות משמעותית.. בסופו של דבר כולם יודחו חוץ מהארבעה שיגיעו לגמר ובד"כ הם גם אלה שאמורים להגיע.. (כי השופטים כן שומרים על הטובים ולא משאירים אותם להדחות). :) (חוץ מהקטע עם אולה, אבל זו אני)...

Michal s3

New member
מסכימה חלקית..

קודם כל, ברור לי שהמטרה היא כמה שיותר אסמסים וזו ההכנסה העיקרית של התוכנית. אבל אני לא חושבת שזה יפגע בהכנסות ובכמות האסמסים בתוכנית, במידה ויתנו גם לקהל וגם לשופטים להחליט ביחד. צריכים לשלב גם רווחים אבל גם מידה של מקצועיות כלשהי בתוכנית, הרי זו המטרה העיקרית שלה לא? תסכימי איתי שחצי מבחירות הקהל אם לא יותר לא אובייקטיביות בכלל.. ואם כבר הזכרת מתמודדים, זה קרה עם אולה, אילנה (נו באמת.. היא עפה בגלל מישהי שעפה שבוע אחריה והייתה צריכה לעוף עוד לפני כן) ותות. זו לפחות לדעתי ועוד דעת אחרים.. ואני בטוחה שבחירות הקהל עוד ימשיכו לפגוע בהמשך התוכנית, אם היה איזון כלשהו בין השופטים לקהל זה היה אחרת, אין לי ספק.

insane sanity

New member
אבל יש סוג של איזון..

השופטים מעורבים, הם נותנים חסינות לחלק מהמתמודדים (ופסיכולוגית על המועמדים להדחה). אממ...את באמת חשבת שאילנה תגיע לגמר? תות? לא.. רק ארבעה.זה באמת משנה מה הסדר של המודחים? ולגבי המקצועיות, אני חושבת שזו מטרה שנייה מבחינת ההפקה כמובן.. אל תשכחי שזו טלויזיה והחיצוניות משפיעה.. אין מה לעשות, צופה נקשר למי שמאפשר להיקשר אליו.. (וד"א איתי משנה שעברה לא חתיך עולמי, עדי לא פצצה מהממת.. ככה ש..) :)

Michal s3

New member
תגובה שנית.. :)

בחלק הראשון יש מעורבות ללא ספק..(בדואטים), ככה גם צריך להיות לדעתי בסולואים + בחירת הקהל וככה יש איזון שלם. ולא אמרתי שתות או אילנה יגיעו לגמר (ללא שום קשר לסדר), שום דבר לא בטוח.. אבל בטח שמקומן לא היה לסיים את התוכנית כבר אחרי שתי תוכניות או שלוש. לגבי המטרה, אני חושבת שהשואו עצמו, המתח, התחרותיות והמקצועיות אמורים להוות את עיקר התוכנית ולא החיצוניות בין היתר. אבל ככה זה כשהכל בידיים של הקהל, רובם בני נוער שמסתכלים קודם על המראה ואח"כ על העיקר בעצם. לגבי איתי ועדי..לא אמרתי שכל מי שעולה לגמר (ועובר בכלל לשלבים הבאים בתוכנית), נקבע בגלל סיבות לא מקצועיות. כנראה שהרביעייה שתהיה שם בסופו של דבר היא תהיה החזקה ביותר..החזקה ממה שנשאר, הרי את הראשונים שעפו שוכחים כבר ממזמן, למרות שבהתחלה ראו בחלקם כמועמדים פוטנציאליים לגמר\לזכייה. היו מספר רקדנים כאלה מהעונות הקודמות גם, שהודחו מוקדם יחסית מסיבות שונות וכולם כבר שכחו מהם בסוף. זה מה שמפריע לי בעיקר..

moshavnikit

New member
אני חושבת שצריך לשים לב

לכך שבסופו של דבר הכח שמצביע בגלל מראה הוא מוגבל והעונות הקודמות הן ההוכחה לכך. בסופו של דבר זכה זה שבאמת הגיע לו, וזה לא כ"כ משנה באיזה סדר הם הודחו כל עוד הגיעו לגמר אלו שהגיע להם להגיע לשם.. ואני גם בכלל לא בטוחה שאלו שעפים עפים בגלל מראה או משהו כזה, בסה"כ רוב האנשים שמצביעים אינם מקצועיים וזה פשוט עניין של טעם, יכול להיות שמישהו עושה בסולו שלו כוריאוגרפיה שקל יותר להתחבר אליה, אבל מבחינה מקצועית וטכנית אין לו את כל מה שצריך.. זה עלול לקרות

למעלה