שלום לכולם

איילי52

New member
שלום לכולם

אני 4 ארבע חודשים לאחר לידה נתקתי עם 5 קילו שלא רוצים לרדת ואני מודה אני אוכלת לא מצליחה לבנות לי סדר יום ותפריט מסודר אני כל הזמן רעבה , אשמח לראיונות . אני בת 27 גובה 1.70 ושוקלת 68 אשמח לעזרה בבנית תפריט מסודר

liatsh01

New member
מאוד קשה לזרוק תפריט כך סתם בלי רקע

או ידע כללי או קודם על מצבך לדעת כמה את אוכלת ומה את אוהבת לאכול והאם משולבת פעילות גופנית במהלך היום את יכולה להעלות פרטים ויחד לנסות לשלב תפריט או כמה כללים להבטחה של סדר והקנייה של הרגלי אכילה בריאים את יכולה גם לפנות ליעוץ תזונאי דרך קופ"ח או באופן פרטי בכל מקרה, 4 חודשים אחרי לידה זה טווח קצר מידי כדי לחזור למימדים הטבעיים של הגוף חשוב לדעת אם את מניקה, האם היית בדיאטה בעבר?

billc

New member
תלכי לדיאטנית

אבל בגדול, אם מחלקים להרבה ארוחות קטנות שמכילות את כל אבות המזון, אז פחות רעבים אני יודע מה שאת חושבת...(אני לא אצליח לאכול ארוחות קטנות כי אהיה רעבה) וכאן הטעות של כולם ברגע שאת כמה בבוקר, ואין לך חשק לאכול, אבל את אוכלת בכל זאת, ואת אוכלת שוב ב10 ארוחה קטנה, למרות שאת לא ממש גוועת, כשתגיעי ל1 בצהריים, כבר יהיה לך שליטה מלאה יש ממליצים לאכול 6 ארוחת ביום או יותר, מה שאני ממליץ לך בגלל שיש לך בעיה כרגע של שליטה, את צריכה תוכנית מדוייקת עם לוחות זמנים מדוויקים, מתי,מה, וכמה. לפעמים צריך מסגרת בחיים, על מנת לשלוט בעצמך.

מזל טוב

במהלך ההריון ואחרי הלידה הגוף משתנה, לכן על פניו נשמע הגיוני שעדין לא השלת את כל הקילוגרמים (למרות שאינני יודעת כמה עלית). בכל אופן מאוד קשה לבנות תפריט מסודר בצורה כזאת. ממליצה לך לגשת לפגישה אישית עם דיאטנית שתתאים תפריט שמתאים לך ולסדר יומך החדש. בהצלחה

למעלה