שלום לכולם.
אני חדשה בפורום, אני מטפלת ברפואה סינית ויש לי מטופלת שסובלת מבעיות רפואיות רבות. בטיפול האחרון היא סיפרה שהיא שוקלת לעבור להיות טבעונית והעלתה בפני שאלות שקצת התקשתי לתת עליהן תשובה מיידית לפני שאני מתייעצת, אז הינה אני מתייעצת איתכם. המבינים בתזונה טבעונית ובכלל בתזונה בריאה: מה הדרך הכי בטוחה לעשות שינוי כזה בחיים כך שלא יהיו תופעות לא רצויות ולא יגרם שוק לגוף? האם כדאי לעשות שינוי הדרגתי, כדי לאפשר לגוף להסתגל לשינויים, לדוגמא -להוריד בהתחלה את כל מוצרי החלב ורק לאחר כמה שבועות להוריד בשר ודגים או ביצים וכו', או פשוט להוריד חד וחלק את כל המזונות האלה במכה אחת, כולל פחממות ריקות, קמח לבן וכל המריעין בישין למיניהם? עלי לציין שנכון להיום היא אוכלת הכל. אשמח לקבל הצעות? בתודה מראש.
אני חדשה בפורום, אני מטפלת ברפואה סינית ויש לי מטופלת שסובלת מבעיות רפואיות רבות. בטיפול האחרון היא סיפרה שהיא שוקלת לעבור להיות טבעונית והעלתה בפני שאלות שקצת התקשתי לתת עליהן תשובה מיידית לפני שאני מתייעצת, אז הינה אני מתייעצת איתכם. המבינים בתזונה טבעונית ובכלל בתזונה בריאה: מה הדרך הכי בטוחה לעשות שינוי כזה בחיים כך שלא יהיו תופעות לא רצויות ולא יגרם שוק לגוף? האם כדאי לעשות שינוי הדרגתי, כדי לאפשר לגוף להסתגל לשינויים, לדוגמא -להוריד בהתחלה את כל מוצרי החלב ורק לאחר כמה שבועות להוריד בשר ודגים או ביצים וכו', או פשוט להוריד חד וחלק את כל המזונות האלה במכה אחת, כולל פחממות ריקות, קמח לבן וכל המריעין בישין למיניהם? עלי לציין שנכון להיום היא אוכלת הכל. אשמח לקבל הצעות? בתודה מראש.