שלום לכולם

the dark

New member
שלום לכולם

אני רוצה רק לספר לפתיחה את דעתי בקשר לספר ולסרט: הספר הוא מעולה ובזכות הםפרים התכלתי לקרוא גם ספרים אחרים לפני שקראתי את הספר התנגדתי אליו בגלל ההיסטריה שעשו חבריי לכיתה בקשר אליו וגם לפני שקראתי אותו לא קראתי כמעט ספרים מקסימום אחד לשנה עכשיו מאז הספר הראשון אני קוראת 2 ספרים בשבוע חוץ מהזמן שבו אני צריכה לעשות עבודות לביה"ס חמש עד 4 כוכבים לכל ספר!!! הםרט: גם אליו התנגדתי בגלל שהוא הורס את הדימיון ולבסוף שהלכתי לראות אותו לא רק זה שהיתאכזבתי גם גיליתי שהסרט גרוע!!! הלכתי לראות אותו עם חברות וכל העולם היה מלא במבוגרים שלא קראו כנראה את הספר. אנחנו (בניגוד למה שאנו שונאות שעושים לנו) כל הזמן הערנו הערות על כך שהספר אפילו לא דומה כמעט במעט לספר. במילה אחת א כ ז ב ה .מצפה בקוצר רוח לספר הבא!!!

חדש/ה? ברוך/ה הבא/ה!

סוף-סוף הודעת פתיחה של מצטרף חדש שלא מתנהג כמו פטריה, ושחושף את דעתו על הסרט במקום את דעתו על בריטני ספירס. טוב, קרא/י (לפי ההודעה לא יכולתי להבין אם את/ה בן או בת, ויש לי בעייה להכנס לכרטיסים אישיים) את הטאגליין (השורה הזו למעלה), התנהג/י בצורה נאותה (פחות או יותר. כמו שעושים האחרים) , ואל תעצבנ/י אנשים אחרים. במיוחד את ענבל, המנהלת (LuNaTiC). מס´ הגדרות שכדאי לדעת גם בלי לקרוא את מילון הפורום (דבר מומלץ, נמצא במאמרים): פטריה: כינוי לחדשים, כיוון שהמתלהבים שבאו אחרי הסרט היו כמו "פטריות אחרי הגשם". הכינוי נשאר מאז. באנגלית Newbie. מושית-
, אייקון ששייך למייג´ן, Meijen Shaggy. בכלל, אייקונים רבים שייכים לחברי פורום, וגזר הדין על שימוש בהם הוא עצבנות יתרה מבעליהם המקוריים.
- קוואמי, האייקון שלי.

Icee

New member
חן, רק רציתי לדעת../images/Emo94.gif:

למה קוראים לו קוואמי
בבקשה תענה לי, זה חשוב!

Icee

New member
ישששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

ידעתי שאני לא היחידה בארץ שאוהבת אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראסטות לא צריכות ג´ל

Dracos Love

New member
האההההההה ../images/Emo108.gif

כן כן ברוכים הבאים וכל השיט הזה אבל קצת פסיקים! נקודות! מצטערת שאני מעירה לך אבל פשוט.. אם אין פסיקים אני קוראת הכל בנשימה אחת ... תנסה לקרוא את זה, זה ממש מבהיל! אפשר לחשוב שאתה אומר הכל ברצף! אהה, וברוכים הבאים! תהנה. *או שלאאאאאאאאאאאאאא*

Minerva

New member
כן....

זה היה די מטריד לקרוא את זה! אנא, אני צריכה סימני פיסוק! אה... כן... חוצמזה: WELCOME! יש לך איזה דמות אהובה במיוחד?

Skiter

New member
לכי עד סוף המסדרון וקחי מספר....

סתם וזה בת אתם לא קוראים?? שבו אני צריכה... אני קוראת 2 ספרים... הרוכה הבאה לפורמינו הקט (טוב אחרי כל המטר שיש פה הוא לא..) רק רציתי לברך כאחת שלפי דעתי היא לא פרטיה, אלא חדשה אמיתית כמו לא נראתה המון זמן חוץ מכמה אנשים שלא אפרט שמותיהם ברגע זה... מקווה שתהני וכמו שחן (the real bla bla) ציין קראי את מילון הפורום והטאג ליין עוד לפני שתגיבי לנו מומלץ בחום!! מקוה שתהני ושתישארייותר מחצי יום :)... עוד דבר אל תפתחי המון הודעות חדשות (הודעה ראשונה מותר או טופיק לחלופחן..) בעצם לא לפתח בכלל אם זה לא טופיק תשחילי את זה בשרשור (תקראי את המילון ותביני).. ואחרי שגל (Pigwidijin weasley או משהו כזה) זרקה את ה
היא שלי ושמה יהיה" לא ידוע כרגע"
שלי :) לאחר שזרקו את שקי שק הכסף שאת יכולה לראות אותו בחתימתי.. אז בהצלחה לך פה!!

יופי שאתה יודע לכתוב פיגווידג´ן...

וזרקתי את הגיטרה כי ביקשו ממני שאני אוותר על אחד האייקונים כי זה לא הוגן שיש לי שניים ויש כאלה שאין להם בכלל, וכמובן שעל דריק שלי אני לא אוותר (הוא שלי מאז ההודעה הראשונה שלי בפורום!) וברוכה הבאה... (לא לך, שקד!) *לא מצחיקה*

the dark

New member
תודה רבה על קבלת הפנים הלבבית

אני אכן בת! ואני אוהבת הרבה דמויות מהספרים כמו למשל הגיבורים הארי, רון, הרמיוני,האגריד ואני גם אוהבת את חבריו של ג´יימס למעט זנב תולע... ואני גם אוהבת מאוד את הרוחות כי אני מאמינה ברוחות
משפחת וויזלי. ויש עוד דמויות רבות שאני אוהבת.

ברכה הבאה../images/Emo70.gifלפורומינו הקט../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כמו שכולם אמרו, תקראי את המילון פורום, תקראי קצת הודעות ואם ימצא חן בעינייך תישארי
כמוך, גם כל הפורום חושב, לפחות איך שאני יודע

Skiter

New member
צחי אולי נתחלק ב ../images/Emo168.gif?

מאחר וגל זרקה את שלה אז אמצתי אותה ואתה משתמש בה המון אז נתחלק טוב זה יהי כמו ציפי ופטרה טוב?

לא../images/Emo70.gif זה לא פייר../images/Emo70.gif

לך יש את הכסף שלך
עד שאני מצאתי אייקון טוב
מה לא טוב בכסף

לא../images/Emo70.gif זה לא פייר../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

לך יש את הכסף שלך
עד שאני מצאתי אייקון טוב
מה לא טוב בכסף

Icee

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif(אני רוני)../images/Emo94.gif

Time & Death

New member
ברוכה הבאה...

אני לי.. רובם מכירים אותי בגלל הפיק הידוע לשמצה שלי... (אז מה אם הוא פורנוגרפיה טהורה?! אז מה?!) שאני ואנשים מסוימים בפורום מוצאים אותו נחמד... אבל מטעמי צנזורה אסור לי לפרסם אותו פה.. מקווה שתהני, תשתלבי בפורום, למרות שרב האנשים פה (בדרך כלל גם אני ביניהם, אבל היום משומה אני במצב רוח טוב..) שונאים חדשים... הנר שלי... הוא תמיד היה...

Hermione yali

New member
חשוב!!!!!!!!!../images/Emo129.gif

אני יודעת שהודעה זו עלולה לגרום לסקילות רבות מצד הקוראים (במקרה זה, אתם), אבל- למה אני לא קיבלתי יחס כזה שהצטרפתי? אפשר אולי להתחיל מחדש? לשכוח את מה שעברנו? את ההודעת יחזקאל שלי? אולי? תענו.. זה קצת חשוב.. (קצת?!?!?!?!)

The Mad Hatter

New member
בגלל שרק עכשיו...../images/Emo153.gif

התחילו עם ההטפות והסטיקרים של "גם פטריות הן בני-אדם" וכו´ וכו´. בכל מקרה, אני ליאת (ואני אלכוהוליסטית?) ו...הייתי כותבת לך משהו חם ולבבי, אבל אני לא. אני ביצ´ית קרה וחסרת-לב. טוב, אני לא. פשוט אני ארגיש מיותרת אם אני אכתוב יותר מידי כי אני מנסה לכפר על העבר האפל שלי (נו, זה עם היותר מידי שלוש נקודות ו"אממממ"...לומשנה.) בכל מקרה, וולקאם! את כל מה שהתכוונתי לכתוב אחרי זה כבר כתבו...

למעלה