שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

אני חדשה כאן בפורום, אז אני אספר לכם קצת על עצמי ועל הדיאטה שלי...
אני בת 17, אני שוקלת 54 ק"ג ואני בגובה 1.56 בערך.
אני רוצה לרדת כמה ק"ג, אז אני משתדלת לאכול 800-900 קלוריות ביום. אני יודעת שזה יחסית מעט קלוריות, אבל מה שאני מתכוונת לעשות זה לאכול ככה במשך כמה זמן, ואח"כ בהדרגה להעלות את מספר הקלוריות שאני אוכלת כל יום עד 1300 בערך. אני אוכלת הרבה מאוד ירקות, לחם קל, פריכיות, גבינות לבנות, יוגורטים וכו'.
במקביל למה שאני אוכלת, אני מתאמנת בחדר כושר פעמיים בשבוע ועושה הליכות בשאר השבוע. אני גם משתמשת בבית במכשיר ab-slider.
מה דעתכם

Aisha

New member
לדעתי את במשקל תקין

דבר שני 800-900 קלוריות זה פחות מידי . בעצם זה הרבה מתחת למומלץ. וזה לא בריא.

Aisha

New member
אני מצרפת לך כמה מאמרים

לקרוא ויש עוד כמה במאמרים נוספים שם שאני ממליצה לך לקרוא

unknown lady

New member
../images/Emo4.gif את אוכלת ממש מעט...

אפילו המקום שאליו את שואפת להגיע, 1300 קלוריות, זה מעט מאוד. ויקירתי, זה עלול לקחת אותך ישר
אל המקום שאליו את לא רוצה להגיע. ובגלל שאני לא טובה בלהסביר, אז קבלי את ההסבר של מיכל.

את משחקת בבריאותך

את במשקל תקין, את גורעת מגופך אנרגיה שהוא צריך לשם גדילה, בחורה בגילך צריכה לאכול 1,500 קלוריות לפחות ביום! ועוד לפני בפעילות הגופנית. מהר להעלות את האכילה. ולא - תדפקי את חילוף החומרים. בחתימה שלי יש קישור למאמרים שיסבירו לך למה זה לא יעיל.

העניין הוא...

שזה לא כמה שאני שוקלת.. זה איך שאני נראית. אני באמת לא מהבנות שמסתכלות במראה, רואות גרם שומן ונכנסות להיסטריה.
המשקל שלי הוא בתווך משקל שאני אמורה לשקול בו, אבל בגבוה.. והעניין הוא שזה פשוט לא נראה עלי טוב. יש לי חברות בגובה שלי בערך שבאותו משקל כמו שלי נראות אחרת לגמרי.
בנוגע ל800-900 קלוריות ביום: אני יודעת שזה מעט, אבל ביותר מזה אני לא מצליחה לרדת. במשך שלושה ימים אכלתי 400 קלוריות וזה באמת היה מעט מאוד, ולכן העליתי את ספר הקלוריות ביום.

Aisha

New member
תקראי את הכתבות ששמתי לך

וגם את שאר המאמרים בקטגוריה שם

קראתי.

אני כל הזמן קוראת מאמרים על הנושא הזה.. אני גם לא מרגישה רעב או משהו כזה. אני אוכלת ככה כבר שבוע בערך, ואני מרגישה ממש טוב
אני עושה ספורט ולא מתעייפת מהר, אני אוכלת המון ירקות, אני שותה תה בלי סוכר/סוכרזית (עד לפני כמה זמן הייתי חייבת איזשהו ממתיק), הפסקתי לשתות קפה בגלל הקפאין.. אני באמת מרגישה ממש טוב.

../images/Emo4.gif תזהרי

זאת התמכרות אנורקסיה מפתחת איזשהו "היי" בבן אדם תעצרי את זה לפני שתדפקי לעצמך את מערכות הגוף. כנסי לכאן.

../images/Emo39.gif שמעתי על זה.

לא יודעת.. את האמת, לפני שהתחלתי עם הדיאטה הייתה לי מעין תחושת כובד כזאת שעכשיו כבר אין לי אותה, וזה מאוד-מאוד נעים.
אני לא יודעת - בינתיים ממש טוב לי ככה. אני רוצה להמשיך עם זה עוד שבועיים, אז אני אשקל ואני אראה מה המצב שלי.
בכל מקרה, אין מה לדאוג- אם במהלך השבועיים הקרובים אני ארגיש שאני רעבה או שאני נהיית חלשה או משהו כזה, אני אוסיף עוד אוכל לתפריט שלי. חוץ מזה, נורא קל להגיע רק ל800 קלוריות בתפריט שלי, כי אני משתדלת לאכול לחם קל ופריכיות במקום לחם רגיל, פיתות וכו'. חוץ מזה, אני לא ממש אוהבת אוכל מטוגן ודברים כאלה
.

anatef

New member
זה לא כל כך קל.

גם אני אוכלת לחם קל ופריכיות במקום לחם רגיל ופיתות, אוכל מבושל ואפוי במקום מטוגן ובכל זאת מגיע ל1500-2000 קלוריות ביום. אני אחזור את התקליט ואומר ש800 קלוריות זה מעט. תשמרי על עצמך ילדה. ענת

../images/Emo51.gif רבה על הדאגה.

אני אעלה בהדרגה במספר הקלוריות כדי שאני לא אשמין.

../images/Emo45.gif\= כנסי רגע ילדונת

אני ממליצה לך לקורא את הסיפור שלי ביספורי םהאישים הסיפור של נעה

קראתי....

אני מקווה שאת בסדר עכשיו... גם לי יש אחות ממש ממש רזה שאוכלת כל דבר שהיא רוצה באיזה כמויות שהיא רוצה והיא לא עושה ספורט בכלל...

כן אבל תותי,

תראי לאן אני הגעתי אל תעשי לעצמך את זה צריך אוכל כדי להתקיים
רק עם מגיזמיםמשמינם רק עם אוכלים מלא ושוקלדי ופיצות שטויות אחרים, ועם אוכלים כל דבר במידה לא קורה כלום[:

זה ממש מתסכל

לדאוג לכל דבר שאני מכניסה לפה, כמו עוגות וממתקים וצ'יפס ודברים כאלה... במיוחד כשאני רואה את אחותי אוכלת את כל אותם דברים המון פעמים ולא משמינה בגרם
מילא, אם היא הייתה מתאמנת וכאלה.. הייתי יכולה לומר לעצמי שזה בגלל שהיא עושה ספורט כל היום, ואם אני הייתי מתאמנת כמוה, גם אני הייתי רזה.. אבל היא לא עושה שום דבר שקשור בספורט..

unknown lady

New member
נראה לי

שאת לא יורדת בגלל שאת אוכלת כל כך מעט ולא למרות... הגוף שלך פשוט התרגל לכמויות המזעריות האלו..

למעלה