שלום לכולם

השולצים

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

המון המון המון זמן לא קפצתי לבקר ואני ממש מתגעגעת. האמת שאני זקוקה לעצתכן: קיבלתי הזמנה לבת מצווה של הבת שלא אחד הבוסים שלי בעבודה. הוא אדם מקסים, אנחנו ביחסים מעולים (הוא זה שהביא אותי לעבוד פה) וכמובן שהוא גם היה בחתונה שלי. הבעיה היא שהבת מצווה היא באלון שבות (התנחלות ליד בית לחם)
הם אמנם מארגנים אוטובוס ממוגן שיסיע את האורחים אבל בכל זאת... מה הייתן עושות במקומי???? לא נעים לי לא ללכת אבל ממש מפחיד לנסוע לשם (ואני בטוחה שאיציק לא יסכים בשום אופן שניסע).

הסירי דאגה מלבך וסעי.... חברה טובה

שלי גרה שם וגם בת דוד שלי ..... ונסעתי לשם לפני שלושה שבועות באוטובוס ממוגן וזה ממש לא היה מפחיד... לא רואים ולו ערבי אחד בדרך..... נסיעה טובה

הדר לו

New member
היי מתוקה ../images/Emo23.gif התגעגתי ../images/Emo25.gif|נשיק

אז ככה.... אני חושבת שאין לך הרבה ברירות....המצב מחייב אותך להגיע לבת מצווה! הוא הרי הגיע אליך...מאלון שבות.....נכון? האמת הגיוני שהם לוקחים דברים כאלו בחשבון אבל הוא יכול להפגע.... הדבר היחיד שאת יכולה לעשות לדעתי....ורק אם את חייבת להתחמק מהעניין! תתני לו מתנה עבור הילדה כמה ימים לפני הארוע ותסבירי שאתם מוזמנים לארוע / חתונה של חברים ממש טובים או משפחה ותתנצלי.... אבל לדעתי אם יש אוטובוס ממוגן אז אולי יהיה הכי יפה לבוא ולכבד אותם

למעלה