שלום לכולם
שאלה

שלום לכולם../images/Emo140.gif שאלה

הורדתי מהאינטרנט את הדמו של המשחק הארי פוטר 2 הורדתי אותו ובדקתי בקובץ קריאה שיש לי גם את כל הדרוש במחשב (מבחינת זיכרון וכו), ואכן הכל בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה עושה לי הודעת שגיאה (צירפתי תמונה) מישהו פה יודע אולי להסביר לי מה ההודעה אומרת ומה אני צריכה לעשות בשביל שאוכל להפעיל את המשחק ?
מראש

libal

New member
אולי

נראה לי שהבעייה עם המסך - אולי הגדרות , או הדרייבר . יתכן גם שאינו מתאים .

זה מה שאמרו לי כרגע בפורום אחר אבל

אני לא מבינה איך אני בודקת את ההגדרות של הכרטיס מסך או איך בכלל אני יכולה לדעת איזה כרטיס מסך יש לי
איך אני יכולה לדעת ?

תקלידי dxdiag

בשורת ההרצה. אל שורת ההרצה את מגיעה בלחיצה על "התחל" ו- "הפעלה". אחרי שתפעילי את הפקודה הזו תראי חלון עם כל מיני לשוניות. הלשונית DISPLAY תפרט לך את כרטיס המסך שלך

אוקיי אז הנה התוצאות, מה אני עושה ע

עכשיו ?
(צירפתי תמונה) נ.ב אני מחפשת עכשיו את הלינק להורדת הדמו ואז אני ארשום אותו פה

libal

New member
טוב נראה שהכרטיס אינו מספיק

4 מגה זכרון . תעשי בדיקת TEST DIRECT3D ותיראי את התוצאות . במידה והכרטיס אינו טוב מספיק , ובמידה ושיש לך חריץ המחשב AGP - ניתן לקנות כרטיס מסך שיאפשר לך לשחק . רק צריך לבדוק שיתאים למחשב שלך (אם הוא מיושן ) .

זה ממש מוזר כי לפני כמה חודשים

המחשב היה בתיקון ואמרו לנו שהתקינו לנו כל מיני דברים (לא זוכרת כרגע) שיאפשרו לי להריץ משחקים והאיכות גם תהיה יותר טובה... בכל מקרה, תודה על העזרה
נ.ב יש אפשרות להוריד עידכון של הכרטיס מסך ?

libal

New member
כנסי להגדרות המסך

ע"י לחיצה על כפתור ימני בעכבר כאשר את מצביעה במקום ריק בDESKTOP , ובחירת מאפיינים . ואז לבחור הגדרות . כך תוכלי לראות איזה כרטיס מסך מותקן , והאם הוא מוגדר כיאות - זה ניתן לראות במתקדם ואז לבחור מתאם . לדוגמא - כרטיס מסך וודו למשל , כיוון שאין לו אבא , לא ניתן לשחק במשחקים החדשים .(מנסיון..) . דבר נוסף :נראה ליש שהבעייה היא בפונקציה 3D . ניתן בבדיקה של DIRECTX לראות האם פונקצית 3D שלך בסדר . ואולי יש להתקין גירסה מעודכנת של DIRECTX (מאתר של וינדוס) . המשחקים החדשים דורשים על פי רוב DIRECTX מגירסה 8.2 . כל מה שכתבתי זה השערות אך אני מקווה שזה יעזור לך .

ניסיתי לעשות בדיקה גם ל direct3d

וגם ל agp texturing הדירקט 3 די הלך בסדר ורשם שזה בוצע בהצלחה אבל בבדיקה השנייה של ה-טקסטורינג זה רשם ככה : AGP texturing test results: Failure at step 41 (Creating AGP Surface): HRESULT = 0x8876017c (unknown error)

אממממ .... ניסיתי לעשות לטקסטורינג

הזה דיסאייבל ואח"כ כשהעלתי שוב את המסך שמראה את הנתונים על הכרטיס מסך זה רושם לי ליד הטקסטורינג - not available ניחוש שלי שזה קשור איכשהו לכך שהמשחק לא עולה ... מה אפשר לעשות בנידון ? רק לקנות כרטיס מסך חדש ?

טוב, הבעיה ניפטרה (ולא זו לא שגיאת

כתיב
) יותר נכון הבעייה עדיין קיימת, אבל לפחות אני יודעת מה אפשר לעשות בנידון
רבה כאן לכל מי שעזר לי

למעלה