שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.
שלום לכולם../images/Emo13.gif

שלום לכולם

נחמד לגלות שיש כאן פורום שעוזר וחוסך זמן במועצת הפועלים. אשמח אם תענו לי על שאלתי: אני עובדת בבית אבות פרטי ללא הסכם וללא חוזה בע'פ או בכתב. אני עובדת לפי שעות ומפוצל,רציתי לדעת כמה דברים 1-האם מגיע לי ביטוח מנהלים אחרי תקופת זמן מסויימת? 2-אם עברתי לגור באיזור אחר רחוק מהעבודה האם מחוייבים לשלם לי את הנסיעות חופשי חודשי המלא או לפי הימים כמו שהמזכירות שלי טוענת? 3-האם מגיע לי פיצויים אם אתפטר מעצמי על טענת המרחק מהעבודה? 4-האם מגיע לי שיהיה לי חוזה שלא יפטרו אותי בכל רגע נתון? סליחה שזה ארוך אשמח לקבל תשובות בנושא. המשך יום נעים עדי.

שכחתי...

שלום לכולם

נחמד לגלות שיש כאן פורום שעוזר וחוסך זמן במועצת הפועלים. אשמח אם תענו לי על שאלתי: אני עובדת בבית אבות פרטי ללא הסכם וללא חוזה בע'פ או בכתב. אני עובדת לפי שעות ומפוצל,רציתי לדעת כמה דברים 1-האם מגיע לי ביטוח מנהלים אחרי תקופת זמן מסויימת? 2-אם עברתי לגור באיזור אחר רחוק מהעבודה האם מחוייבים לשלם לי את הנסיעות חופשי חודשי המלא או לפי הימים כמו שהמזכירות שלי טוענת? 3-האם מגיע לי פיצויים אם אתפטר מעצמי על טענת המרחק מהעבודה? 4-האם מגיע לי שיהיה לי חוזה שלא יפטרו אותי בכל רגע נתון? סליחה שזה ארוך אשמח לקבל תשובות בנושא. המשך יום נעים עדי.
שכחתי...
האם צריך המעסיק לשלם שכר על פיצול שעות?

מפוצלת.

לא
אבל החוק מגביל את מספר שעות ההפסקה המותרות ביום עבודה, כמה שעות הפסקה יש אצלך ביום מפוצל?
מפוצלת.
הפיצול שלי הוא מ-12.30 בצהריים עד שעה 16.00 אחר הצהריים. אין חוק לשלם על שעות פיצול? אני מתגוררת בתל אביב אך מקום העבודה שלי הוא באור יהודה ואת המנוחה אני עושה אצל הוריי שמתגוררים בעיר. לגביי תשלום הנסיעות,כשאני קונה חופשי חודשי אני לא משלמת חצי בפועל עולה לי כל הכרטיס אז למה הם משלמים לי רק לפי הימים שאני עובדת? זה לא קצת עובר על החוק?

שיר ורד

New member
אין חובה לשלם על שעות פיצול

מפוצלת.
הפיצול שלי הוא מ-12.30 בצהריים עד שעה 16.00 אחר הצהריים. אין חוק לשלם על שעות פיצול? אני מתגוררת בתל אביב אך מקום העבודה שלי הוא באור יהודה ואת המנוחה אני עושה אצל הוריי שמתגוררים בעיר. לגביי תשלום הנסיעות,כשאני קונה חופשי חודשי אני לא משלמת חצי בפועל עולה לי כל הכרטיס אז למה הם משלמים לי רק לפי הימים שאני עובדת? זה לא קצת עובר על החוק?
אין חובה לשלם על שעות פיצול
אבל, על פי חוק שעות עבודה ומנוחה , אין לתת הפסקה העולה על 3 שעות . סעיף 20 (ב).

שיר ורד

New member
תשובות

שלום לכולם

תשובות
1- לא. אלא אם כן, חל על המקצוע שלך הסכם קיבוצי כללי מכח צו הרחבה. 2. לפי החלטת המעסיק , או חופשי חודשי, או לפי מחיר נסיעות בפועל ועד לתקרה של 12.14 שח ליום. 3. אנא פרטי, מקום מגורייך הקודם, נוכחי, מקום העבודה, סיבת מעבר המגורים ותאריך המעבר. 4. מגיע לך לקבל חוזה או הודעה על תנאי עבודה (על פי חוק הודעה לעובד). על פי ההודעה תדעי מה הם זכויותיך, אך זה לא ימנע את פיטוריך אם וכאשר.

שיר ורד-תודה על התשובה../images/Emo13.gif

שלום לכולם

שיר ורד-תודה על התשובה

והמשך יום נעים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה