שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני משקיפה מהצד והיום החלטתי להסתכל מבפנים... מקווה שיש לי מקום מיכאלה.
M mica456 New member 26/3/05 #1 שלום לכולם ../images/Emo13.gif כבר הרבה זמן שאני משקיפה מהצד והיום החלטתי להסתכל מבפנים... מקווה שיש לי מקום מיכאלה.
שלום לכולם ../images/Emo13.gif כבר הרבה זמן שאני משקיפה מהצד והיום החלטתי להסתכל מבפנים... מקווה שיש לי מקום מיכאלה.
ק קסם החיים New member 26/3/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif לפורום המיוחד והחמים שלנו .. וברור שיש מקום ...ואנו מודים לך על הצטרפותך ויוזמתך להיות פעילה בפורום אם תוכלי תספרי קצת על עצמך .. המשך יום נפלא
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif לפורום המיוחד והחמים שלנו .. וברור שיש מקום ...ואנו מודים לך על הצטרפותך ויוזמתך להיות פעילה בפורום אם תוכלי תספרי קצת על עצמך .. המשך יום נפלא
פ פנוי היחיד New member 26/3/05 #9 ברוכה הבאה תמיד כיף לראות אנשים חדשים, למרות שחלק מאיתנו היה מעדיף להיות בפורום בנסיבות אחרות אבל זה לא עד כדי כך נורא, נכון?
ברוכה הבאה תמיד כיף לראות אנשים חדשים, למרות שחלק מאיתנו היה מעדיף להיות בפורום בנסיבות אחרות אבל זה לא עד כדי כך נורא, נכון?