שלום לכולם

2PAC4EVER

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מעוניין במתכון לעוף עם דבש בתנור (ושיהיה טעים
) תודה מראש:)
 
עוף בדבש/ GOOD FOOD

1 יחידה עוף 2 כפות דבש 2 כפות קטשופ 1 כף שום, כתוש 2 כפות יין אדום יבש 2 כפות רוטב סויה לפי הטעם פפריקה מתוקה אופן ההכנה 1.מערבבים את כל החומרים בקערה עד שמתקבל רוטב אחיד. 2.מורחים ברוטב את כל חלקי העוף. 3.מצפים תבנית אפיה בנייר כסף ומניחים את חלקי העוף. 4.אופים בתנור על חום בינוני כ-90 דקות. * כדי למנוע חריכת העוף ניתן לכסות בנייר כסף. * אפשרות אפיה נוספת ונקיה ניתן לעשות בתוך שקית קוקי
 
עוף בדבש תפוחי עץ וצימוקים/GOOD FOO

גם מאתר GOOD FOOD יחידות כרעי עוף 4 כפות דבש 4 כפות רוטב סויה 4 כפות קטשופ 2 יחידות תפוח עץ, מסוד גרנד לפי הטעם קינמון 1/2 כוס צימוקים אופן ההכנה 1.מניחים את תפוחי העץ בתחתית התבנית. 2.מניחים את העוף בתבנית. 3.מערבבים את הדבש, הסויה והקטשופ בקערה. 4.מורחים את הרוטב על העוף ואת השאר שופכים על העוף. 5.מפזרים את הצימוקים ומכניסים לתנור בחום בינוני מכוסה ל- 3/4 שעה. 6.לאחר מכן מוציאים את הכיסוי ואופים עוד כ- שעה.
 
עוף בדבש ולימון/חני פרבר

חומרים: 1אננס קטן קלוף, ללא ליבה, חתוך לקוביות 2-1 פלפלוני צ´ילי, ללא גרעינים 2 שיני שום 1 כוס מיץ לימון 1 כוס מיץ תפוזים 1 כף סויה צרור כוסברה קטן כמה עלי בזיליקום, קצוצים קליפה מגוררת מ1/2- תפוז 4 חצאי חזות עוף, עם עור ועצם 1 כף דבש שמן לטיגון * מכניסים את כל חומרי המישרה למעבד מזון ומעבדים למחית דלילה וחלקה. משרים את העופות 12-4 שעות. מוציאים ומנגבים. * מסננים את המישרה ומעבירים לסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדבש. מצמצמים ל1/2- כוס נוזלים. * מחממים מעט שמן במחבת כבדה ורחבה ומטגנים את החזות מעל להבה בינונית-גבוהה מצד העור כ4- דקות ועוד 2 דקות מהצד השני. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך מריחה מתמדת של המישרה על העוף. כדי לוודא שהעוף מוכן, נועצים בחלק העבה סכין, ומוודאים שהנוזלים שניגרים הם צלולים. מגישים חם עם כוסברה קצוצה ונוזל המישרה המצומצם.
 

שלגונית

New member
מאפה שוקי עוף במרינדה

מאפה שוקי עוף במרינדה 2 ק"ג שוקי עוף 2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות 2 עגבניות חתוכות לפרוסות 7-8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 1 דלורית חתוכה לקוביות צרור כוסברה למרינדה: מלח, פלפל שחור אבקת מרק עוף פפריקה מתוקה 1/2 כוס יין לבישול אדום יבש 2 כפות דבש 3-4 כפות שמן 2 כפות רסק עגבניות שוטפים ומנקים היטב את העוף. מוסיפים את כל הירקות החתוכים אל העוף בקערה. בקערה נפרדת מכינים את המרינדה מכל חומרי התערובת, מערבבים היטב ומוזגים על העוף ושאר הירקות, מעבירים את כל התערובת אל תבנית אפיה. מקשטים מעל בכוסברה קצוצה. מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי עד שעתיים. או עד שהעוף שחום ושאר הירקות רכים. אופים בחום של כ-180 מעלות. טעים טעים וקל הכנה
 

sima the beatle

New member
עוף צלוי ברוטב שום ודבש

1 עוף שלם טרי שליש כוס רוטב סויה שליש כוב דבש שליש כוס יין אדום יבש 2 כפות שמן 3 שיני שום קצוצות 2 כפיות ג´ינג´ר טרי טחון דק מלח, פלפל שחור מערבבים את כל החומרים בכלי גדול, ומשרים בו את העוף למשך יממה. להפוך מידי כמה שעות מעבירים את העוף לתבנית , מניחים אותו על גבו ויוצקים מעליו את המישרה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. אופים 30-40 דקות עד שהעף שחום מכל הצדדים. בזמן הצליה מידי פעם שופכים על העוף נוזלים מהתבנית כדי שלא יתיבש. איכותי ללא ספק
מצטערת..לא רשום לי שם מי המתכון.
 
עוף עם דבש וחרדל טעים מאד וקל להכנה

כרעיים של עוף נקיות מערבבים בצלחת: 2 כפות דבש 2 כפות חרדל פלפל שחור גרוס קצת שום כתוש (3 שיניים, או לפי הטעם) מורחים את העוף בדבש ושמים בתבנית. כוס יין אדום יבש או 1/2 כוס יין ו 1/2 כוס מים יוצקים על העוף ומכניסים לתנור. מכסים אם צריך. יוצא יופי. אפשר להוסיף תפו"א.
 

ענהאל

New member
טעים וקל עוף בדבש

אני הייתי עושה שנים את העוף הזה ומוסיפה לו תפוחי עץ גרנד, אבל אני ממש ממש שונאת תפוחי עץ אפויים - ולכן זה הושמט מהמתכון בחר להויף אם בא לך, לסדר בתבנית בצל חתוך לטבעות, לשים את העוף (אפשר להוסיף תפוחי אדמה שבושלו בערך רבע שעה. על העוף לבזוק פפריקה. בסיר לשים כוס יין אדום(לא לבן ולא יבש!) חצי כוס דבש 2 כפות א. מרק בטעם עוף קצת סויה ולבשל 3 דקות . לצקת על העוף ולתנור שחומם מראש בערך שעה שעה וחצי יוצא טעים
 
למעלה