עוף בדבש ולימון/חני פרבר
חומרים: 1אננס קטן קלוף, ללא ליבה, חתוך לקוביות 2-1 פלפלוני צ´ילי, ללא גרעינים 2 שיני שום 1 כוס מיץ לימון 1 כוס מיץ תפוזים 1 כף סויה צרור כוסברה קטן כמה עלי בזיליקום, קצוצים קליפה מגוררת מ1/2- תפוז 4 חצאי חזות עוף, עם עור ועצם 1 כף דבש שמן לטיגון * מכניסים את כל חומרי המישרה למעבד מזון ומעבדים למחית דלילה וחלקה. משרים את העופות 12-4 שעות. מוציאים ומנגבים. * מסננים את המישרה ומעבירים לסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדבש. מצמצמים ל1/2- כוס נוזלים. * מחממים מעט שמן במחבת כבדה ורחבה ומטגנים את החזות מעל להבה בינונית-גבוהה מצד העור כ4- דקות ועוד 2 דקות מהצד השני. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך מריחה מתמדת של המישרה על העוף. כדי לוודא שהעוף מוכן, נועצים בחלק העבה סכין, ומוודאים שהנוזלים שניגרים הם צלולים. מגישים חם עם כוסברה קצוצה ונוזל המישרה המצומצם.