שלום לכולם

kobi6262

New member
שלום לכולם

Long time no see כמו שאומרים... לא יוצא לי להיכנס הרבה לפורום, בגלל הצבא, אבל רציתי לשתף אתכם במשהו... יוצא החל ממחר בקולנוע סרט שדיבבתי בשם "סיפורו של דולפין"
טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=Jdpg9NsgEaI אני מדבב שם את קייל, דמות די מרכזית בסרט - בחור נכה שנפצע במלחמה, בן הדוד של הדמות הראשית שהוא מעין ה"מודל לחיקוי" שלו בסרט. הסרט עצמו על דולפינה שנלכדה במלכודת סרטנים והילד הראשי (מדבב ילד בשם נועם טל אם אני לא טועה) מציל אותה... סרט מצויין ודיבוב עוד יותר מצויין בניצוחו של עמי מנדלמן המלך. מוזמנים לקחת את האחים הקטנים! אחלה של סרט.

edden7

New member
שלום קובי!

מזל טוב על הסרט החדש,הוא נראה יפה,ואני בטוחה שדיבבת אותו מצויין!

brody

New member
היי, קובי.

גם אני ראיתי את הסרט. ולא טעית, זה נועם טל דיבב את הילד סוייר. וראיתי שאת הדודה שלך מהסרט (אמא של סוייר) דיבבה יפעת זנדני צפיר (בורמה מדרגון בול זי). אבל יש לך מושג מי דיבב איזה איש מבוגר (מין סוג של מיליונר....לא אוכל לפרט עוד הרבה, מכיוון שיש כמה שעוד לא ראו את הסרט) שהופיע לקראת סוף הסרט? בכל מקרה, אחלה דיבוב עשית.

kobi6262

New member
תודה רבה !!

אממ... לא זכור לי מי דיבב אותו... אני יודע שהמרכזיים מדבבים באמת נועם, לורה שופוב, עמי מנדלמן, גדי לוי ואני..אה, גם יש את משי קליינשטיין עושה משהו קטן שם, ולורן סביר אם אני לא טועה. העלתי בזמנו ערך ל"אישים" אבל הוא כמו האחרים לא אושר...:\

brody

New member
"אישים" תחזור לפעול בקרוב

האתר עובד כרגע על מערכת עדכונים חדשה ומהירה יותר. אולי בקרוב הערך שלך יעלה.

למעלה