שלום לכולם. 2 שאלות.

שלום לכולם. 2 שאלות.

האם מישהו מכיר חוג צפרות מומלץ למתחילים ? אני מעונין לרכוש טלה/משקפת שניתן יהיה להרכיב עליו את המצלמה הדיגיטלית. מישהו מכיר איזו משקפת כזו ? יש למישהו המלצה ?

Avi BL

New member
יש חוג ביאזור המרכז בדרכת יובל דקס

לא ברור לי אם הוא למתחילים או לא. אני כמעט בטוח שאם תצליח לארגן איזה 10 חברים פלוס מינוס יימצאו לך מדריכים מקרב חברי פורום זה.

insomni

New member
מהיכן אתה בארץ?

כמו שצוין כבר, באיזור המרכז ישנו החוג של יובל, באיזור ירושלים החוג של התחנה לחקר ציפורי ירושלים. מצלמה דיגיטלית ניתן לחבר כמעט לכל טלסקופ בעזרת מתאם מתאים, איזו מצלמה יש לך?

איזור המרכז. אתמול ביקרתי בחנות לצי

למשקפות וטלסקופים בר"ג. לפי מה שהבנתי מדיברי המוכר לא ניתן לחבר מצלמה עם ביונט לטלסקופ. המצלמה שלי קנון A-80 דיגיטלית. אם אתה יודע על טלסקופ שניתן לחברו למצלמה, אשמח אם תיידע אותי. איזה טלסקופ מומלץ לצורך צפיה בציפרים ?

insomni

New member
בהחלט אפשרי הכל שאלה של תקציב

חיפוש חומר ברשת תחת הכותרת digiscoping יניב המון חומר על האפשרות לחבר את המצלמה שברשותך לטלסקופ, השאלה הנותרת היא :תקציב!!! ככל שאיכות הטלסקופ ועדשותיו עולה כך איכות התמונה תעלה בהתאם. אם תדפדף אחורה בפורום הזה תוכל למצוא המון חומר בנושא. אני מצרף קישור לגלריית תמונות שצולמו באגם נקורו שבקניה ע"ח עמיר בלבן עם מצלמה זהה לשלך המוצמדת למשקפת לייקה 10X40 leica ההתאמה בין קוטר העדשה של הקנון A80 והלייקה היא ממש מושלמת תהנה.

למעלה