שלום לכולם-שמח לבקר בפורום../images/Emo78.gif
סיבה טובה להיגמל מהסופגניות היא הפיצה אני אוהב אותה דקה ומינמאלית. 200 גרם קמח כף סוכר קורט מלח כפית שמרים יבשים כף שמן 120 סמק מים לציפוי רצועות של עגבניה ללא גרעינים רצועות של בצל יבש מושרה דקה במים רותחים מסונן ומצונן מעט פרמזן להכנת הבצק- מערבבים תחילה את החמרים היבשים ומוסיפים את הנוזלים ,לשים היטב ומוסיפים מעט קמח אם ממש נחוץ.מתפיחים להכפלת נפח. מרדדים על משטח מקומח מעבירים לתבנית מעט מקומחת מפזרים מעל את העגבניות והבצל ומעל את הפרמזן. מעט מלח גס יוסיף המון. מכניסים לתנור חם מאד בלי להתפיח ל-6-7 דקות לתאבי הסטנדרט אפשר לפזר רוטב רגיל וגבינה ולהנות תהנו קובי
סיבה טובה להיגמל מהסופגניות היא הפיצה אני אוהב אותה דקה ומינמאלית. 200 גרם קמח כף סוכר קורט מלח כפית שמרים יבשים כף שמן 120 סמק מים לציפוי רצועות של עגבניה ללא גרעינים רצועות של בצל יבש מושרה דקה במים רותחים מסונן ומצונן מעט פרמזן להכנת הבצק- מערבבים תחילה את החמרים היבשים ומוסיפים את הנוזלים ,לשים היטב ומוסיפים מעט קמח אם ממש נחוץ.מתפיחים להכפלת נפח. מרדדים על משטח מקומח מעבירים לתבנית מעט מקומחת מפזרים מעל את העגבניות והבצל ומעל את הפרמזן. מעט מלח גס יוסיף המון. מכניסים לתנור חם מאד בלי להתפיח ל-6-7 דקות לתאבי הסטנדרט אפשר לפזר רוטב רגיל וגבינה ולהנות תהנו קובי