שלום לכולם!!! שאלה???????????

שלום לכולם!!! שאלה???????????

בעלי ואני (נורא) רוצים לנסוע לחופש לחו"ל ש-ב-ו-ע-, פעם ראשונה לחופש ממש ממש לבד מאז שאליה הגיחה לה............. בערך שנתיים + חצי או יותר. מה לומר חייבים חופש! בעלי אפילו מוזמן וכנראה יש לו גם כרטיס. איך עושים את זה? איך עוזבים את אליה לשבוע, כבר מעכשיו אני בהיסטריה, איך אני משאירה אותה......., ומה עם "נזק" נפשי???? (לרקורד, אני משאירה אותה בעניים עצומות, אצל סבאסבתא) הצעות, הרגעות ושאר טיפים. תודה. (ד"א, עברנו דירה, בגלל זה קצת נעלמתי, למי ששם לב
)

אמאורית

New member
נעלמה מילה מהניק שלך....

לא היה לך "לנצח" שם.... בכל מקרה אם לי היה עם מי להשאיר מזמן הייתי נוסעת בלי לחשוב על זה יותר מדי.... אבל תעשי חיפוש היו פה לא מזמן כמה שרשורים בנושא.

ר של ניב

New member
סעי בלב שקט

הלוואי ואני יכולתי להתחלף איתך. אם יש לך מקום שאת בטוחה שיהיה לה טוב שם, מה הבעיה? את תתגגעי, אבל תמלאי מצברים.

נשמע אחלה

אבל, למה לחו"ל? לא תרגישו יותר טוב להיות זמינים אם במקרה ו...? בני הבכור בן 7+ ובחו"ל היינו איתו כשהיה תינוק ממש. מאז נופש זוגי רק בארץ. הסיבה העיקרית מאחורי זה - להיות זמינים, להיות כאן במרחק נסיעה. האמת שאנחנו (אולי) לא דוגמא כי עד עכשיו נסענו רק לשני לילות מכסימום. בשבוע הבא נוסעים לשלושה לילות. נראה איך נתמודד. שיהיה לכם חופש נפלא וגם לאליה בילוי וכייף עם סבאסבתא.

doril

New member
די פשוט ...

לוקחים נשימה עמוקה , מורידים את הצעצוע אצל הסבתא/סבא , ונוסעים... קשה,בייחוד בהתחלה ולקראת הסוף , אבל נהנים וזה טוב לכם ולהם , אתם חוזרים עם אנרגיות חדשות. ובקשר לעניין הנזק הנפשי - אני מניח שעזבתם אותה כבר אצל הסבתא/סבא לזמן קצר כלשהו (יום,יומיים) - אז ככה , מבחינת עדיין בגיל הזה אין משמעות לזמן ,ושבוע כמוהו מבחינתם כמו יום יומיים. תהנו ... (דרך אגב כשכתבת חו"ל לא התכונת אני מקוה ל-חולון!!!)

חחחחחחחההההההההה - חולון... לא

בדיוק... מחוץ לחולון התכוונתי...חוץ לארץ....

למעלה