במוט לערבול צבע משתמשים לפני סחיטת הנייר את שמה נייר גרוס בדלי עם מים וטוחנת עם המוט לערבול המורכב למקדחה,,,לאחר שהנייר נגרס היטב את מסננת אותו או ע"י העברת העיסה לציפה של כרית ותליה על החבל או הנחה במסננת (אני מניחה לפעמים בארגזי פלסטיק מחוררים המשמשים לחלב/סלטים ועוד) וכאן יש לך קישור מפורט והסבר לעבודה
אני מכינה עיסה מנייר טואלט ועד כה לא השתמשתי במוט ערבול. האמת שחשבתי שזה עוזר בשלב של פירור הנייר, לאחר הסחיטה, שזה השלב השנוא עלי... האם השימוש במוט ערבול יקל עלי במשהו? ואולי יש לך טיפים ל"פירור" קל ומהיר? תודה!
בשלב הראשון מכניסה לבלנדר מיים ונייר טואלט ומערבלת, סוחטת טוב לאחר מכן עם המכסה הקטן פתוח זורקת גושים קטנים לתוך הבלנדר דרך המכסה הקטן כשהוא עובד.נוצרים פתיתי שלג... מקווה שברור בהצלחה.