שלום לכולם--עזרה בבעיה קשה של סטפי

שלום לכולם--עזרה בבעיה קשה של סטפי

הכלב המקסים שלי--טוב אז כך--כל חורף הבא עלינו לטובה כאשר יש רעמים הכלב פשוט מאבד את הצפון, לא מפסיק לנבוח וליילל,הוא ממש מפחד האם יש פתרון??? דבר חשוב שיש לציין הכלב הוא מאוד מפונק והוא תמיד תמיד נמצא בבית--כל שעות היום הוא גר איתנו בבית, את הצרכים הוא כמובן עושה בחוץ מאוד מאוד ממושמע--- אז מה עושים עזרה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החורף מגיע ואני כבר מותשת מהמחשבה של לילות טרופים ללא שינה-- תודה מראש--

נושא חשוב מאוד, מאוד, מאוד....

הי גם הכלבים של הורי נורא סובלים מזה כנ"ל כאשר יש זיקוקי דינור אני גם אשמח שיהיה כאן פתרון לנושא ואוכל לעזור לכלבים של הורי. מעניין אם לוטרינריים יש פתרון (כמו אטמי אוזניים) ?

היי רויטל--מאוד מאוד חשוב

אני שמחה שיש לי שותפים--כן בזיקוקי דינור זה אותו סיוט-- יש כאלה שנותנים לכלבים כדור ואליום--אבל זה נראה לי קצת מרושע לתת לכלב כדור ואליום זה ישגע אותו--או אפילו כדור שינה. אטמי אוזניים לא נראה לי יעבוד--הכלב שלי יידע איך לשלוף אותם החוצה-- הכלבים הם כמובן עם חוש שמיעה מאוד מאוד מפותח והם שומעים את הרעמים פי מיליון ממה שאנחנו שומעים אז אני מבינה אותו ומאוד מרחמת עליו--אבל אין לי איך לעזור לו-- יש לי גם כלבה יותר קטנה ממנו ולה לעומת זאת לא מזיז שום זיקוקים או רעמים--היא לא מבינה על מה כל המומה שהכלב מקים--

be_roo

New member
חרדה מרעמים

אים הרבה מה לעשות כדי למנוע את החרדה, אומנם יש מטפלים התנהגותיים בבעלי חיים שאולי יוכלו להקל, ולהנחות אתכם כיצד לנהוג כך שהתגובות שלכם לא יגבירו את החרדה, אך אני בספק שניתן למנוע אותה לחלוטין. היתה לי בעבר כלבה עם פחד מרעמים, תגובתה היתה התנשמויות מהירות, רעד בכל הגוף ונסיון להתאחד עם הקירות. כאשר זה היה חמור מאוד (סופה חזקה וארוכה), היא היתה מקבל כדור הרגעה, פשוט כדי להוריד את המתח הפיזי על המערכות. התייעצו עם הוטרינר שלכם לגבי העניין. אין בשום אופן לתת לכלבה תרופה ללא התייעצות עם איש מקצוע.

למעלה