שלום לכולם! מישהו יכול לעזור לי?

Double A

New member
שלום לכולם! מישהו יכול לעזור לי?

עליתי לכיתה י' והתבקשנו לקנות רשימת ציוד. רציתי לדעת האם Pebeo הם החברה הטובה ביותר לצבעים אקריליים. ועוד שאלה ... קניתי צבעים בשפורפרות קטנות של Pebeo שמסתבר שהם יותר יקרות מהגדולות רק ההבדל הוא בגוון של הצבע. אחרי ששוחחנו עם המורה היא אמרה שזה לא משמעותי הצבעים בשפורפרות הקטנות והיא מסתפקת אפילו רק בגדולות.. לדוגמא צבע של Pebeo שמופיע רק בשפורפרת קטנה הוא Rose אז רציתי לדעת האם העבודה בלעדיו או ללא גוונים שונים בשפורפרות הקטנות משמעותי? רציתי לציין שההבדל במחיר בין השפורפרות הגדולות לקטנות הוא משמעותי קטנה-20 ש"ח גדולה-15 ש"ח ובגדולה יש כשליש יותר מהקטנה!!

raheli3

New member
שנת לימודים מוצלחת לך

היי לך דבל אי, באמת פבאו היא החברה המשווקת צבעים בעלי פיגמנטציה נפלאה, ואיכותם מעולה. כיום יש בעיה עם הסוכנות בארץ, ועד כמה שידוע לי, מירב הסוחרים מנסים להיפטר מפבאו, פרטים נוספים לא ידועים לי, כך שיש היום מחירים מוזלים לצבעים אלו, גם לשמן וגם לאקריליים. השפופרות האקריליות הגדולות, מכילות צבע סמיך בהרבה מאשר בבקבוקים, ויש לדללן, מה שלא כך בשפופרות/הבקבוקים הקטנים. בקשר להרכבת גוונים, כיום עדיף לרכוש את הגוון מאשר להרכיבו, זה פשוט חסכוני יותר בסופו של דבר. אגב, אם אתה/את מאיזור הצפון אוכל לומר לך היכן ניתן להשיגם במחיר מוזל. מקווה שעזרתי, סוף שבוע נעים לך ושבת שלום, רחלי

Double A

New member
תודה רבה...

לפי מה שידוע לי לא צריך לערבב את הצבעים שבשפורפרות הגדולות... בכל מקרה רק התחלנו את השנה ואת האמת שעוד לא עבדתי אף פעם עם צבעים אקריליים ככה שאני לא יודע באמת מה צריך ומה לא צריך.

raheli3

New member
הצבעים בשפופרות הגדולות

מאוד סמיכים, קשה לצייר איתם. משמע זו משחת צבע, ספר אחרי שתתנסה. שבת שלום, רחלי

אוסיף שאלה לשרשור

מכיוון שמפאת מחסור בתקציב אני קונה את שפופרות הפלסטיק הגדולות של האקריליק,ונאמר כאן שיש לדללן- האם אוכל לערבב את הצבע עם צבעים על בסיס מים (משפופרות אף הם,אולם קטנות)? (פשוט,עד עכשיו צריירתי על בסיס מים וכעת ,משהתחלתי ללמוד במסגרת בית הספר אמנות,חייבו אותנו לעבור לאקריליק. תודה מראש טל גרנות

למעלה