שלום לכולם ,מחפש מקום לסושי טוב בחיפה,תודה מראש.

Gרר

New member
הלו הלו קודם כל

תכנס.
תשב.
תגיד שלום.
ותסביר לאן נעלמת בשנה האחרונה?
 

pix37

New member
היי - ברוך שובך - אני לא מכיר סושי טוב בחיפה בכלל

אבל אני לא אזהה סושי טוב גם אם הוא יפול לי על הראש ויציג את עצמו.

אני לא אוהב סושי - ככל הנראה כי טרם טעמתי סושי ממש טוב, אבל כרגע אני מתייחס לסושי כסוג של שנמוך של עלי גפן אשר ליפנים המסכנים פשוט אין.
 

salo22

New member
אין

תלוי כמובן מה אתה מגדיר כסושי טוב, לא יכול להמליץ בעצמי, בדוק ותבחר מבין האופציות הקיימות :
פרנג'ליקו מוריה, הדוכן של פרנג'ליקו בגרנד קניון, סושי בר אינסיידאאוט ברחוב מסדה בהדר עליון (לא הייתי), סושי בג'ירף או ג'פניקה, בשתיהן פחות או יותר אותה קטסטרופה, עכשיו נפתח שוב טאטמי ולדעתי גם במינה טומיי יש סושי.
הסושי בר ההוא במסדה כנראה משדר ברשת הכי הרבה "רצינות", אבל לפני כמה שנים חבר שהיה שם אמר שדי חובבני, מצד שני הסושי בכל המקומות האלו חובבני ביותר בכל מקרה. אם הייתי חייב להחליט בעצמי, פרנג'ליקו מוריה\סושי בר\טאטמי לבדיקה, אם אתה מחפש עבור אורחים יפנים שחשובים לך, אמור להם שאין סושיות בחיפה.
 
מחזקת את דברי סאלו + הערה

פראנג'ליקו אינו מומלץ בעיני.
סושי של טטאמי או של מינה טומיי וגם האינסיידאאוט ברח' מסדה, נראים המומלצים ביותר, טרם הצלחתי לדגום.
כל השאר ניסיתי (במשלוחים בלבד) ולא התלהבתי בלשון המעטה.
 

יויו13

New member
תודה רבה לכולם , ננסה את מינה טומיי ,וגרר יש תקופות אתה

יודע ....
דור הולך ודור בא....
אבל אני עוקב .
 

Gרר

New member
אתה לא מוסמך להחליט בשבילנו שאתה נעלם ככה


 

sweetdreams

New member
מחזקת את דברי המומחים, ומוסיפה לגבי טאטאמי

אתמול הייתי בטאטאמי החדשה, שנראית נחמדה אם כי עדיין קצת לא מאופסת על עצמה (נקווה שזה סוג של חבלי הרצה, והדברים ישתפרו בהמשך). בכל אופן, בכל הנוגע לסושי, לצערי משם לא תגיע הבשורה. הכל מטוגן או עם אלמנטים של טמפורה, או מיונז, או גבינת שמנת. אלמנטים שמבחינתי לא אמורים להופיע בסושי בכלל. דווקא הניגירי טוב, אבל מבחר הדגים מצומצמם מאוד, אין אפילו שרימפס או סרטנים (אני תוהה עכשיו אם הם כשרים במקרה, ולא שמתי לב
).
 
למעלה