שלום לכולם, לא בטוחה אבל תוהה

zolo13

New member
שלום לכולם, לא בטוחה אבל תוהה

לאחרונה הגעתי למסקנה שיחסי מין פשוט לא עושים לי את זה, אני כבת 40 ולמעשה מגיל 20 + אני מוצאת את עצמי במערכות יחסים כולל מין שממש לא מעניין אותי, לעומת זאת, חיבה נשיקות וחיבוקים מאוד אהובים עלי. אני גם יכולה להמשך פיזית לגברים אבל לא ממש בא לי לשכב איתם, הם מושכים אותי אסתטית .. אז מה אתם אומרים , מינית או לא? אני גם חושבת שקרבה אמיתית ויחסי חברות הם זוגיות אמיתית ולא תשוקה וסקס, תמיד חשבתי ככה, אולי רק עכשיו בגיל 40 אני מבינה שאני פשוט לא בעניין??

k500

Active member
מנהל
ענית על הדברים במידה מסוימת

אם לא ממש בא לך לשכב איתם, מין לא מעניין אותך ואת מעדיפה יותר תנאים של חיבה, אז את פחות מינית בסקאלה ואם את מאמינה שאת לא בעניין של מין, אז טוב לך ואפשר להבין את מה שאת מרגישה. יש כאן רבים שחושבים כמוך על עניין הזוגיות שיש בה חיבה ופחות עניין מיני ועל כן תמצאי שפה משותפת ואוזן קשבת, בהצלחה

p019

New member
ברוכה הבאה

בסופו של דבר רק את יכולה לענות על השאלה אם את א-מינית או לא. למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת נמשכת פיזית לגברים? שאת מעריכה את היופי האסתטי שלהם? או משהו אחר? א-מיניות מוגדרת חוסר משיכה מינית - מה שאומר שלכל (רוב) האנשים בפורום הזה אין יכולת לענות על השאלה מה זו משיכה מינית.
זה תמיד מצחיק אותי כשאני מוצאת את עצמי צריכה לנסות להבין אם מה שאדם מתאר זו משיכה מינית או לא.
בכל מקרה- הדבר החשוב ביותר שתמצאי דרך לחיות את החייך כמו שאת רוצה ולא כמו שהחברה והסובבים אותך רוצים - בלי שום קשר להגדרות ותיוגים. אם את לא מעוניינת במין - אז את לא מעוניינת. מה זה משנה התיוג? בכל מקרה את מוזמנת להשאר ולהשתתף.

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

בגדול רק את יכולה 'לתייג' את עצמך, אם כי כמו שאמרה P019, התיוג עצמו הוא לא מה שחשוב אלה מה את מרגישה ולאן את הולכת עם זה. אנחנו כאן בעיקר כדי שנדע שגם 'לא להרגיש' זה בסדר ולשתף אנשים אחרים שיכולים להבין על מה את מדברת. אני אישית מאוד מזדהה עם הדברים שכתבת. כשהתגרשתי, זו היתה תקופה שעברתי בה הרבה תהליכים. חלקם היו גם בנושא המיני שתמיד הרגשתי שיש לי 'בעיה' איתו. אני עד היום זוכרת ממש ברור שיחה די אקראית שהיתה לי עם ידידה טובה תוך כדי נסיעה ברכב. ואני זוכרת אותה, כי הרגשתי שהיא דווקא מאוד משמעותית עבורי, מבלי להבין למה בדיוק.. אמרתי לה: הבנתי שאני בעצם לא רוצה לשכב עם גברים. היא: אז אולי את לסבית? אני: לא. [לעצמי: אוף! איך מסבירים את זה?!?] אני נמשכת לגברים, אני רוצה גבר, אבל לא רוצה לשכב איתם. היא כמובן לא הבינה על מה אני מדברת.. ולמען האמת גם אני לא ממש
היום אני מבינה שזו בעיקר משיכה רומנטית, אם כי במקרה שלי אני חושבת שמעורב בזה גם רגש מיני נמוך מאוד.

נרו2

New member
אני מסכים איתך מאוד.

גם בשבילי חיבוקים ונשיקות נראים לי כקירבה, יחסי מין לא.

Berethor

New member
את נשמע שאת א-מינית

נשיקות וחיבוקים לא מתנגשים עם ההגדרה, וכך גם העדפה/ משיכה 'אסתטית'? או 'רומנטית' לגברים. אם אין לך עניין לשכב או/ו לעשות דברים מיניים עם מישהו, זה לא משיכה מינית.

למעלה