שלום לכולם יש לי שאלה ..........

מצב
הנושא נעול.

שביט 26

New member

אתמול הביא לי הבוס שלי מכתב פיטורים ורשום שם שאני מפוטרת מהתאריך 31.12.05 ז"א שלא מגיע לי חודש הסתגלות נכון? עוד משהו אני עובדת פה כבר שנה וחצי ולפני העבודה הזאת עבדתי 4 שנים באותו מקום ולאחר מכן חתמתי 4 חודשים בלישכה האם מגיע לי שוה לחתום תודה למזרי התשובות אני נורא לחוצה

שביט 26

New member
שוה=שוב סליחה

אתמול הביא לי הבוס שלי מכתב פיטורים ורשום שם שאני מפוטרת מהתאריך 31.12.05 ז"א שלא מגיע לי חודש הסתגלות נכון? עוד משהו אני עובדת פה כבר שנה וחצי ולפני העבודה הזאת עבדתי 4 שנים באותו מקום ולאחר מכן חתמתי 4 חודשים בלישכה האם מגיע לי שוה לחתום תודה למזרי התשובות אני נורא לחוצה
שוה=שוב סליחה

שיר ורד

New member
למה את חושבת שמגיע לך חודש הסתגלות?

למה את חושבת שמגיע לך חודש הסתגלות?
האם את מנכל"ית של החברה? אם עבדת לפחות שנה נטו במהלך השנה וחצי האחרונים , מגיעים לך דמי אבטלה. אני מבין שקיבלת דמי אבטלה בתקופה שהסתיימה בערך לפני שנה וחצי. אם גילך פחות מ-40, זה יגרום לכך, שתקופת הזכאות שלך לדמי אבטלה תוקטן ל180% מהתקופה המסימאלית המגיעה לך , כאשר בתוך תקופה זו יחשבו את ימי האבטלה שכבר קבלת. על ימי האבטלה מעל 100% מהקופה המקסימאלית המגיעה לך, תקבלי רק 85% מדמי האבטלה המגיעים לך לולא הפחתה זו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה