ליד הרצליה סוף כביש אילון איפה שיששלום לכולם. יש לי שאלה לגבי גרוטאות
האם תוכלו לתת לי אתרים נבחרים ברחבי הארץ בהם ניתן למצוא גרוטאות של אוטובוסים ישנים של דן? בעבר הועלו כאן כמה תמונות ואני רוצה להתחקות אחר המקומות הללו ואולי גם למקומות נוספים.
תודה. את חניוני דן אני מכיר מבפניםליד הרצליה סוף כביש אילון איפה שיש
מפעל בטון ליד חניון אגד בחולון מגרש של דן. באזור התעשיה הצפוני בלוד
בכביש מס' 40, בין רמלה למושבתודה. את חניוני דן אני מכיר מבפנים
אני שואל לגבי מקומות עזובים יותר ברחבי הארץ (הרי מפעל הבטון נמצא על האיילון והמקום די מוכר).
לעשות חיפוש בארכיון ותמצאאת התמונהבכביש מס' 40, בין רמלה למושב
סתריה עומד ליילנד (לדעתי טייגר), כשנוסעים לכיוון דרום זה מופיע בצד ימין.
אף פעם לא עצרתי לידולעשות חיפוש בארכיון ותמצאאת התמונה
של האוטובוס ליד סתריה
חפוש בארכיון העלה את התמונה הזואף פעם לא עצרתי לידו
כדי לראות איזה אוטובוס זה היה, תמיד ראיתי אותו תוך כדי נסיעה... מתי בערך התמונה הועלתה וע"י מי?
יש לך אותה במקרה ב(קצת)יותר גדול?חפוש בארכיון העלה את התמונה הזו
צילם פעם הדרומי
הכול כבר מזמן מחוק למעט מה שהיהיש לך אותה במקרה ב(קצת)יותר גדול?
זהו ליילנד של המקשר = 666-410בכביש מס' 40, בין רמלה למושב
סתריה עומד ליילנד (לדעתי טייגר), כשנוסעים לכיוון דרום זה מופיע בצד ימין.
אנחנו לא מדברים על אותו אוטובוס...זהו ליילנד של המקשר = 666-410
ועוד כרטיסנית לשעבר !!! אוטובוס נדיר ביותר ויפה עד אימה עם פנסים כפולים מקדימה. הוא נמצא בתוך מטע של בית-עוזיאל. הוא עבד בירושלים בקו 18 מאז 02.10.1966 ועד ליום השבתתו = 31.01.1980 ! טוארג: יש שלטים חדשים במודיעין ??? כשתהיה בירושלים תכין בבקשה חידון זיהוי מקומות לאחיך !!! זה כבר הפך למסורת בינינו.![]()
![]()
אני רוצה חידון טוארג !!! תודה !!!אנחנו לא מדברים על אותו אוטובוס...
האוטובוס שאני מדבר עליו הוא אוטובוס דן. לגבי שלטים חדשים במודיעין, אין לי מושג, אני מגיע עם הפרייבט, ולא עובר לידם. ולגבי חידון זיהוי מקומות... ירושלים זה קטן עליך. כשיצא לי, אני אעשה גם על מקומות אחרים.
שלי נמצא ממש על הכביש...אני רוצה חידון טוארג !!! תודה !!!
תעשה לי חידון על ירושלים בבקשה. האוטובוס שעליו דיברתי נמצא רחוק כ- 150 מ' מהכביש ושלך קרוב לכביש הראשי ? לא כן ?
תודה רבה יובל אחישלי נמצא ממש על הכביש...
לגבי חידון... אין לי מושג מתי אני מגיע לירושלים, אבל אני אשתדל.
ועוד - צומת גינתון (כביש 40/443)תודה. את חניוני דן אני מכיר מבפנים
אני שואל לגבי מקומות עזובים יותר ברחבי הארץ (הרי מפעל הבטון נמצא על האיילון והמקום די מוכר).
אבל משם אין תמונות ומה לגבי לודשלום לכולם. יש לי שאלה לגבי גרוטאות
האם תוכלו לתת לי אתרים נבחרים ברחבי הארץ בהם ניתן למצוא גרוטאות של אוטובוסים ישנים של דן? בעבר הועלו כאן כמה תמונות ואני רוצה להתחקות אחר המקומות הללו ואולי גם למקומות נוספים.
האם יביאו את המפרקיות הנוספות לב"ש?שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי גרוטאות
נדמה לי שדבר כן על עוד כמה רק ששלום לכולם. יש לי שאלה לגבי גרוטאות
מישהו יודע איפה קבור המיפרקית 200?שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי גרוטאות
אוטובוסים ישנים של דן יש ב .....מישהו יודע איפה קבור המיפרקית 200?
אני חייב למצוא אותו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.