שלום לכולם, חייב עזרה

מצב
הנושא נעול.

eliranri

New member
שלום לכולם, חייב עזרה

שלום לכולם, חייב עזרה
ביום שישי אני צריך לנסוע לקניון רמת אביב (ברמת אביב), אני גר בראשון לציון (קרוב לתחנה המרכזית החדשה), למישהו יש מושג איך אני יכול להגיע מראשון לציון לרמת אביב? תודה רבה למי שיעזור לי.

אוהד11

New member
274 מראשל"צ לרמת אביב, רחוב

שלום לכולם, חייב עזרה
ביום שישי אני צריך לנסוע לקניון רמת אביב (ברמת אביב), אני גר בראשון לציון (קרוב לתחנה המרכזית החדשה), למישהו יש מושג איך אני יכול להגיע מראשון לציון לרמת אביב? תודה רבה למי שיעזור לי.
איינשטיין ליד הקניון. לו"ז באתר של אגד

eliranri

New member
תודה רבה... לא הבנתי כמה דברים

איינשטיין ליד הקניון. לו"ז באתר של אגד
אני לוקח אותו מהתחנה המרכזית הישנה? נכנסתי לאתר של אגד ורשומים לי שם כמה מסלולים, איך ניתן לדעת לאיזה מסלול אני אמור לעלות?

אוהד11

New member
כל המסלולים מגיעים לרמת אביב

אני לוקח אותו מהתחנה המרכזית הישנה? נכנסתי לאתר של אגד ורשומים לי שם כמה מסלולים, איך ניתן לדעת לאיזה מסלול אני אמור לעלות?
כל המסלולים מגיעים לרמת אביב

Lifes Music

New member
נצל"ש ../images/Emo79.gif

שלום לכולם, חייב עזרה
נצל"ש

הכוונה.....דיזינגוף/תמחת->נמל יפו תודה

4דדד

New member
או לקחת 85עדלבת ים ומשם

שלום לכולם, חייב עזרה
או לקחת 85עדלבת ים ומשם
לקחת 25 של דן

274

שלום לכולם, חייב עזרה
274
קיימת חלופת בוקר של 274 שיוצאת מתמח"ר(התחנה החדשה של ראשל"צ). רק שאין לי מושג מה הלו"ז שלה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה