נצלש. גם חייבת עזרה..
סורי שאני תופסת טרמפ על השרשור. לצערי אין לי מספיק נסיון לייעץ לך... ולשאלתי. הבן הבכור בן שנתיים, פיקח ומבין הכול אבל מדבר לא ברור, מילים בודדות (אנחנו בבית מדברים ברוסית, ובגן בעברית). אני משוכנעת שהוא מבין הכול. אז בנוסף לתהליך של גיל "שנתיים" יש לו אחות חדשה-דנדשה. אני קראתי כאן הרבה עצות חכמות ומיישמת אותן, אבל עדיין נורא קשה לו (וזה לגיטימי), והוא נהיה נורא עצבני ובוכה המון. הוא אפילו לא בוכה אלא צועק. אני שואלת איך להתנהג בסיטואציה כמו: הוא נעמד במטבח/ סלון ודורש משהו. דברים שבדכ אסורים ואניח ממשיכה לעמוד באותם כללי הבית, כמובן שיותר זורמת. אבל ישנם דברים שעדיין אסורים- כמו להכניס חפצים למיקרוגל ולהפעיל. אני מבינה שמשעמם לו, מנסה להסיח את דעתו במשחקים אחרים. הוא נעמד ליד המיקרוגל ומתחיל לצרוח-ליילל. אם אני ניגשת בכזה "קריז" לחבק אותו, הוא דוחף אותי ומתעצבן עוד יותר. אם אני מציעה משחקים אחרים- הוא צועק, ואפילו יכול להעיף את המשחק. השאלה האים לעזוב אותו בשקט? לחזור על המשפט"בבקשה אל תצעק, תבוא אליי ונצייר.."אני מרגישה כאילו הוא חייב לפרוק, והכי טוב לעזוב אותו רגע בשקט. הבעיה שאחהצ יש לו כמה וכמה כאלה "התקפים", ואני לא כל כך יודעת להתמודד. אציין שיש לו זמן איכות איתי, אני שלו בלבד (יש עזרה עם תינוקת אחהצ"), אני מניקה לכן לא יכולה לצאת איתו מהבית, אבל הוא באמת מקבל תשומת לב. יש עצות בשבילי? איך להתמודד עם העצבנות שלו? כמובן שעם סבלנות שלי והבנה..