2שלום לכולם..חזרתי מטיול שנתי באיזור
המכתשים. הנה לכם כמה תמונות שקשורות לפורום, מדובר כמובן במסילת מפעלי צין.
זה כבר משהו אחרעוד תמונה
עוד תמונה
תודה, ויש לי שאלה...ממש יפה![]()
כמה אני מתגעגעת לטיולים השנתיים.
אגב, המסילה בתמונה היא של הקותודה, ויש לי שאלה...
בכניסה למצפה רמון (מצפון) הולך וניבנה שדה תעופה. למרות שהעבודות עוד בתחילתן, ניראה שהן מתקדמות מקצב מהיר ובצורה טובה. האם למישהו יש מושג במה בדיוק מדובר? איזה סוגר שדה תעופה עומד לקום במקום? מה מתוכנן? מה הוא יכלול? על החשבון אני שולח עוד תמונה של המושב שלי- כפר הרי"ף. תודה לעונים!
ראש מועצת מצפה רמון,לשעברתודה, ויש לי שאלה...
בכניסה למצפה רמון (מצפון) הולך וניבנה שדה תעופה. למרות שהעבודות עוד בתחילתן, ניראה שהן מתקדמות מקצב מהיר ובצורה טובה. האם למישהו יש מושג במה בדיוק מדובר? איזה סוגר שדה תעופה עומד לקום במקום? מה מתוכנן? מה הוא יכלול? על החשבון אני שולח עוד תמונה של המושב שלי- כפר הרי"ף. תודה לעונים!
האם זה הגשר מעל נחל צין?עוד תמונה
עד לפני כמה חודשיםהאם זה הגשר מעל נחל צין?
עד לפני כמה שנים הגשר הכי גדול בישראל. מתי הוא נבנה?
אני חושב שהוא התכוון לא רק לגשריעד לפני כמה חודשים
אפשר לומר.... גשר הרכבת הארוך ביותר במדינת ישראל הוא כנראה הגשר מעל נחל באר שבע שמהווה חלק מהקו החדש לרמת חובב....
גשר הכביש הארוך בארץ הוא דווקאאני חושב שהוא התכוון לא רק לגשרי
רכבת. עד כמה שאני יודע, הגשרים הארוכים בישראל (אולי חוץ מקו רמת חובב) הם גשר היובל במחלף גנות וגשר חדש מעל כביש 2 ומסילת הרכבת בנתניה. מישהו יכול לאשר?
גשר עוצר נשימהגשר הכביש הארוך בארץ הוא דווקא
במחלף קסם, ועובר מעל כביש 6 ומסילת הרכבת. לפניו הארוך ביותר אכן היה גשר היובל במחלף גנות. בקשר לגשרים בנחל צין אין לי מושג מה אורכם, אף על פי שהם מרשימים מאוד, ולא בכל מקום רואים שלושה גשרים כל כך יפים במרחק כזה קצר. בתחשב בזה שהקו די ישן, לי נראה שהעסק עבר שיפוץ לא מזמן- זאת לא נראית כמו מסילה ישנה ורעועה כמו המסילות עליהן נוסעים בד"כ מטענים בארץ. ובקשר לקו לדימונה המקשר בין נחל צין לבאר שבע- לא ממש הצלחתי לצלם, אבל דברים ממש קורים שם, מה גם שרכבת ישראל טורחת לפרם את זה בערך כל כמה קילומטרים בין דימונה לבאר שבע.
מה הפלא, צפת - מירוןגשר עוצר נשימה
אם כי כנראה לא ארוך הוא הגשר בכביש החדש מכביש 90 לצפת ומירון.
אתה טועה בענק !עד לפני כמה חודשים
אפשר לומר.... גשר הרכבת הארוך ביותר במדינת ישראל הוא כנראה הגשר מעל נחל באר שבע שמהווה חלק מהקו החדש לרמת חובב....
ולא רק זה: אלא גם זה:אתה טועה בענק !הגשר הכי ארוך![]()
![]()
בישראל הוא הגשר שהיה בין השיניים של השכנה שלי שכל פעם שרטה איתו את הקיר בחדר המדרגות ! בגלל זה נאלצנו לסייד את חדר המדרגות בכל שנה ! זה עלה המון ג'ובות ובגלל זה לא צילמתי מספיק כי הכסף הלך לוועד הבית ועוד תחשוב שהכל בגלל גשר !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מה זההההה?אתה טועה בענק !הגשר הכי ארוך![]()
![]()
בישראל הוא הגשר שהיה בין השיניים של השכנה שלי שכל פעם שרטה איתו את הקיר בחדר המדרגות ! בגלל זה נאלצנו לסייד את חדר המדרגות בכל שנה ! זה עלה המון ג'ובות ובגלל זה לא צילמתי מספיק כי הכסף הלך לוועד הבית ועוד תחשוב שהכל בגלל גשר !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
היה לזקנה גשר כל-כך ארוך שהוא פרץמה זההההה?![]()
![]()
![]()
![]()
ברצינות??? הצחקת אותיהיה לזקנה גשר כל-כך ארוך שהוא פרץ
החוצה מבין השיניים ושרט ת'קיר במדרגות !!!השיפוע שלו היה כל-כך לא מתון שהרכבות היו מחליקות אחורה בעליות וסגרו את הקו לירושלים עד שרופא שיניים שיקם לה את הגשר !!!![]()
![]()
![]()
די, אני צוחק !! לא לקחת ברצינות ! זו השעה שלי !![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.