שלום לכולם-חזרתי-ואני עוזבת...|מטוס
את ישראל,אחרי שלושה וחצי חודשים כאן, אני אורזת (שוב) וטסה מחר בלילה לסקוטלנד, דרך לונדון, לאברדין. לא!!!! כבר התרגלתי בחזרה לכאן, לחום,לצפיפות,לאנשים,למשפחה ולחברים שלי... לחתונות הזועתיות באמצע אוגוסט, לסבתא שקונה לי קמעות למזל-טוב ולחתונה, לאמא שקונה בסופר את כל היוגורטים שאני לא
אוהבת, לכל החברות הנשואות+++ שבונות משפחות בזמן שאני עוד מנסה לבנות אותי,לבירוקרטיה ב-כ-ל דבר שאני מנסה לעשות,לבצע,להשיג: לביטוח לאומי, שלקח לי את כל הכסף הקיץ הזה(וימשיך לקחת גם בשנה הבאה), ל'מכללה למנהל'-ששכחו שהייתי סטודנטית (מצטיינת) ולא מוכנים לעזור לי לסיים את התואר שלי(אבל דורשים כסף), לרופאים ב'אסף הרופא' שניסו לנתח אותי, לא הבינו מה לעשות, סגרו ושלחו אותי הביתה(וקראו לי שוב לניתוח נוסף), למערכת בתי ספר תיכוניים בארץ (שלא נזכיר את שמה) שמנסה להרוס לאבא שלי את הקריירה בעוד היא מחפה על פשעיה הנכבדים והכבדים,יום אחרי יום-והתלמידים (וחלק מהמורים) נדפקים, לחברת בזק שלא משנה כמה שנדבר פחות-החשבון רק גדל וליוצרי הבאגים,וירוסים,תולעים ושאר חרקים ברשת שהשביתו לי את המחשב (הקשר שלי לעולם) למשך חודש ולחברת האינטרנט שמתנערת מבעיות כאלה..(אז פתרתי לבד,לא צריכה אתכם) ולחברות התעופה, שלא מורידות מחירים לסטודנטים אופן משמעותי והטיסה ללונדון ת-מ-י-ד תהייה יקרה ולכרטיס האשראי, שתמיד יהיה לצידי... שנה טובה לכולכם, אעדכן בהמשך, מאברדין, כשאגיע חג-שמח, תהיו בריאים, זה הכי חשוב (תאמינו לי- שני ניתוחים בקיץ אחד!) רנית
את ישראל,אחרי שלושה וחצי חודשים כאן, אני אורזת (שוב) וטסה מחר בלילה לסקוטלנד, דרך לונדון, לאברדין. לא!!!! כבר התרגלתי בחזרה לכאן, לחום,לצפיפות,לאנשים,למשפחה ולחברים שלי... לחתונות הזועתיות באמצע אוגוסט, לסבתא שקונה לי קמעות למזל-טוב ולחתונה, לאמא שקונה בסופר את כל היוגורטים שאני לא