שלום לכולם, חדשה בפורום

שלום לכולם, חדשה בפורום

רוצה להפנות את כולכם לבלוג שלי שבו אני מספרת בהרחבה.

אור36

New member
ממממ ../images/Emo140.gifכתוב מהלב

אני קורא לזה "תסמונת העוד" בחיים המודרנים ובריצה המטורפת אחרי העוד, אנחנו גם מועדים ונחבלים, ולרוב לא לומדים כל לקח...............

johnyshoaly

New member
אופס, מצאתי ...

ראשית ברוכה הבאה
ואכן צריך להשמר X או Y לפעמים גם Z בקשרים כה מסובכים הציפיות לפעמים מרקיעות שחקים, ולצערי לפעמים כגודל הציפיות עומק הנפילות. כל שנותר הוא לשלוח לך מלא מלא

זריחה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מיד אגש לקרוא..

תודה../images/Emo24.gif

מקווה שיהיו לי דברים לתרום לפורום החמוד הזה. (ויש שיגידו המושחת חחחחחחחחחח)

אני חושב שההסתכלות שונה,

זה לא עניין של פורום או אנשים מושחתים. כל מי שמגיע לסיטואציה של בגידה או רומן, כאשר יש לו בן זוג חוקי וקבוע, לא עושה את זה מתוך בחירה מלכתחילה. הסיבה שזה קורה, זה חוסר סיפוק, תסכול, רצון לקבל דברים שחסרים במערכת הקבועה, וזה לא קשור לשחיתות. זה קשור למצוקה. וכולנו באיזשהו מקום, נמצאים בתוך המצוקה הזו. הקושי לנתק את הקשר החוקי מחד, והרצון ליצור משהו טוב יותר - מאידך. מישהו כבר אמר פה, מושחתים נמאסתם?

אור36

New member
מה שאמרתי הוא../images/Emo13.gif

שזה לא הפורום אילו הם האנשים

מצטערת לא מצליחה לעשות את הקישור

אבל תעתיקי את הכתובת שצירפתי בהודעה השניה. הנה טעימה קטנה, פורסם ב 19 למרץ 2005 "להיות אני עצמי באמת" מה זה להיות אני עצמי באמת? כמו פעם שהייתי ילדה ,ילדה קטנה שעושה מה שהיא חושבת מבלי לחשוב אם צריך, אם מותר אם ראוי. אין כמעט דבר בחיי שאני עושה, שאין לו סיבה חיצונית. אפילו לשכב עם בעלי. למה כי צריך. כי אם לא נזדיין ,אולי הוא ירגיש שחסר לו וילך לחפש את זה בחוץ, שזה בעצם מה שאני עושה -היה מתבקש פה גיחוך אחד גדול, אבל זהו בעצם פרדוכס. למה פרדוכס, כי כל התשומת לב שאני מחפשת בחוץ, החל בבגדים החושפניים, וההתנהגות הפרובוקטיבית, נובעת בעצם מזה שאפחד באמת לא נותן לי את מה שאני צריכה. וראשון מכולם בעלי. הוא צריך לתת לי אהבה וחום. לפעמים אני חושבת שהוא פשוט נכה רגשית. אני יודעת שיש דבר כזה. כל כך קשה לחבק את אשתך מדי פעם ולהגיד לה כמה מילים טובות? נכון מה שאני עושה עכשיו זה בגדר פסיכולוגיה בגרוש ,שנועדה כאילו להסביר למה אני בוגדת. אבל באמת ובתמים, שלא פגשתי אנשים נאהבים שהרגישו שהם נאהבים ושבגדו. כן אני יודעת שיש כאלו, אני לא כך כך תמימה, יש מי שיבגוד בכל דבר באימו באשתו ובילדיו, אבל אני יודעת על עצמי, שבהתחלה כשהוא היה עוד מאוהב, ולא נראיתי לו שגרתית ורגילה, הוא העניק לי אהבה ובגדול. הייתי מוקסמת. אני יודעת שהמכשול הכי גדול בכל חיי נישואין זו השגרה. אני מניחה שגם ג`ניפר אגיסטון בסופו של דבר, התרגלה לראות את בראד פיט ההורס לידה במיטה כל ערב, ולא לחשוב"יואו אני עם בראד פיט אליל חצי מהנשים בעולם.." אבל...גם מהמאהבים שלי אני עדיין לא מקבלת מה שאני רוצה.אני כנראה פשוט מניאקית של תשומת לב. חייבת כל הזמן שירצו אותי. כשהיה לי אחד כזה, חשבתי שהוא רכרוכי מדי כי אמר לי משהו כמו עשר פעמים ביום אני אוהב אותך. ועכשיו אני משלמת ביוקר עם זה שחותך את ליבי לחתיכות קטנות ולא מוציא מילה אחת של אהבה מפיו.ואני, מחכה ומשוועת לאיזה"אני מתגעגע" מסכן שלקח לו המון זמן להגיד.. והנה נסיון נוסף

אוקיי, העתקתי את הכתובת כמו שאמרת

קראתי..ואני מסכימה עם שאר החבר'ה פה. את באמת כותבת מקסים, ואפילו הצלחתי להזדהות עם כל כך הרבה דברים שכתבת. קבלי

תודה גם לך../images/Emo140.gif

לפעמים , נניח כשאני נמצאת בפארק עם ילדיי, אני מתבוננת בנשים ומנסה לחשוב , אם למישהי מהן יש רומן מחוץ לנישואין.. אולי זה נשמע מפליא או מופרך, אבל רומן מחוץ לנישואין תורם לחיזוק הנישואין..אצלי זה כך בכל אופן!

למעלה