שלום לכולם חג עצמאות שמח

mokeren21

New member
שלום לכולם חג עצמאות שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

שלום ! רציתי לדעם אם מישהו מכיר מילגמה לאנשים עם בעיית שמיעה ? אם כן אשמח אם תשלחו לי לינק או מידע על המילגה כי מהחיפושים שעשיתי אמרו לי יש דבר כזה אבל אף 1 לא יודע להגיע לזה לצערי
אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי מורן

moran f

New member
ביטוח לאומי והמכון לקידום החרש

הם הגופים שאני מכירה שמטפלים בזה. לא נתקלתי במילגה.

clairvoyance

New member
הוספה על דברי moran_f-

"מלגות לכבדי שמיעה" - היה מאוד מוסיף אם היית אומרת מה הלקות שמיעה (איזו דרגה), האם יש לך אחוזי נכון (וכמה) ואיפה את לומדת / מתכוונת ללמוד. בגדול הייתי מציעה - 1. לגשת לביטוח לאומי ולקבל אחוזי נכון (אם אין). 2. אם ביטוח לאומי מאשר לך 60% נכות, הרי שיש לך מהם מלגה מלאה (הם משלמים על כל הלימודים כולל הטבות נוספות כמו - החזר נסיעות, החזר הוצאות ספרים, "דמי כיס" חודשיים ומתמללת פרטית. 3. אם ביטוח לאומי לא מאשר 60% נכות - יש שתי אופציות: א. לערער על אחוזי הנכות ולנסות להשיג אחוזי נכות גבוהים יותר. ב. לוותר על ביטוח לאומי ולגשת לדיקאן הסטודנטים באוניברסיטה - או לאגודה - היכן שמטפלים בסטודנטים בעלי לקויות למידה שונות. שם ניתן לבקש עזרה בלימודים (ולא מלגה מסודרת) - כמו כסף לצילומים על חשבון האוניברסיטה, מלגה חד פעמית (לשם קניית ספרים) וכו'. זה פחות או יותר מה שאני יודעת.. אם תצטרכי עזרה, את תמיד מוזמנת לשאול, לבקש ולהתייעץ. בהצלחה.

למעלה